Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

f.c.Kardistan Vs Ηράκ (2ος γύρος)

"Παραλίγο τραγωδία..."

Μετά τα δύο σερί ματς χωρίς νίκη απέναντι στους Leo, η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη νεανική ομάδα των Ηράκ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής.
Με τους Τζουάνα και Κώστα να δηλώνουν εξαρχής απόντες και τον Costarello να έχει υπερφορτωμένο ωράριο εργασίας, η σύνθεση (αμιγώς καρδιτσιώτικη για άλλη μια φορά) για το συγκεκριμένο αγώνα διαμορφώθηκε ως εξής: Γιώργος κάτω από τα γκολπόστ, Goldie και Bill στα μετόπισθεν, Mula στο κέντρο και Angelo στην επίθεση.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε φυσιολογικά, με την f.c.kardistan να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και να δίνει βαρύτητα κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Με τον Γιώργο να κάνει μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις, οι Mula και Angelo είχαν την ευκαιρία να κάνουν ό,τι θέλουν τους αντίπαλους αμυντικούς. Το σκορ έφτασε στο 8-2 και όλοι περιμένανε μια ανάλογη συνέχεια και μετά την ανάπαυλα.
Τα πράγματα όμως κυλήσανε τελείως διαφορετικά. Ίσως και λόγω υπεροψίας, το ματς άρχισε να γίνεται ντέρμπυ. Η ομάδα των Ηράκ εκμεταλλευόμενη την τραγική μας εμφάνιση άρχισε να μειώνει σταδιακά το σκορ και κάποια στιγμή έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από την ισοφάριση. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος σε όλο αυτό το διάστημα συνέχιζε να κάνει τρομερές αποκρούσεις, αλλά ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να μην δέχεται και γκολ με τέτοια εικόνα που εμφάνιζε η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Ευτυχώς, οι καρδιές μας πήγαν γρήγορα στη θέση τους με πλασέ του Mula και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε με απώλεια βαθμών.
Τελικό σκορ νίκη με 13-10, με την οποία κλειδώσαμε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώσανε οι Angelo(5), Bill(1) και Mula(7) που έκανε ατομικό ρεκόρ καριέρας με τα χρώματα της f.c.kardistan.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: