Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Ηράκ

"Χωρίς αντίπαλο..."

Έτσι συνεχίζει η f.c.kardistan στο πρωτάθλημα της Πέμπτης που λαμβάνει χώρα στο γήπεδο 5x5 στο Γουδή. Έχοντας απομακρυνθεί 5 βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας, μάλλον πρέπει να σκέφτεται από τώρα τα νοκ παιχνίδια.

Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι, η f.c.kardistan αντιμετώπισε την ομάδα Ηράκ. Ένας μέτριος αντίπαλος, που δεν θα μπορούσε να ανησυχήσει την f.c.kardistan, μιας και είχε παραταχθεί πλήρης για μια ακόμα φορά. Ο Γιώργος ήταν στο τέρμα, ο Mula και ο Κώστας στην άμυνα, ο Bill και ο Τζουάνας στο κέντρο και ξεχασμένος στην αντίπαλη περιοχή ο Angelo.

Η f.c.kardistan ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι, σκεπτόμενη ότι θα περάσει ένα εύκολο βράδυ, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι του Ηράκ να κάνουν 2-3 καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον τερματοφύλακα. Σε αυτές τους τις προσπάθειες ο Γιώργος ήταν παρών και αποσόβησε κάποιο γκολ που θα έδινε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Μετά το αρχικό μούδιασμα η f.c.kardistan πήρε μπροστά. και με διαδοχικά τέρματα βρέθηκε να προηγείται 5-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η f.c.kardistan συνέχισε όπως τελείωσε το πρώτο, σκοράροντας! Σε κάποια στιγμή ο δείκτης του σκορ έφτασε το 8-0, αλλά εκεί ήρθε η ώρα του στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής Mula να κάτσει στον πάγκο. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης ήταν να αποδιοργανωθεί η αμυντική γραμμή της f.c.kardistan και να δεχθεί 3 συνεχόμενα γκολ. Αλλά ως εκεί, ο Angelo πήρε πάλι το όπλο του με αποτέλεσμα το σκορ να κλείσει με διψήφιο αριθμό τερμάτων για την f.c.kardistan 10-3.

Τα γκολ σημείωσαν Angelo(6), Bill(1) και Τζουάνας(3)

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: