Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Ορχομενός (Κύπελλο, 32, 1ος γύρος)

"Μεγάλη νίκη..."

Τον τελευταίο καιρό η f.c.kardistan έχει δείξει μια αρκετά σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά πάντα όταν έφτανε ο καιρός να κάνει το κάτι παραπάνω, τα έκανε μούσκεμα.

Αυτό δεν συνέβη αυτή τη φορά! Με εξαιρετική τακτική και με πολλά τρεξίματα κατάφερε κάτι το ανεπανάληπτο. Διέλυσε την ομάδα του Ορχομενού με 8-1! Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για την ποιότητα του αντιπάλου από το τελικό αποτέλεσμα. Να σας θυμίσω ότι η f.c.kardistan το καλοκαίρι είχε αποκλειστεί από την ίδια ομάδα στις νοκ άουτ αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, παίζοντας με όλα της τα αστέρια.

Στον αγώνα τώρα, με δεδομένες τις ελλείψεις του Κώστα και του Τζουάνα αλλά και την απουσία της τελευταίας στιγμής του Mula, (λόγω τραυματισμού στον Κυριακάτικο αγώνα της Δόξας Αμπέλου) έγινε αγώνας δρόμου μέχρι να μαζευτεί αξιόμαχο σύνολο από την f.c.kardistan. Τους αναντικατάστατους πλέον Γιώργο, Bill και Angelo πλαισίωσαν ο Goldie και ο Κωστής. Στην χαλαρή κουβέντα πριν τον αγώνα, αναπτύχθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα έπρεπε να αγωνιστεί η f.c.kardistan για να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Η τακτική θα ήταν αμυντική. Όσο καλύτερη άμυνα μπορούμε, με 3 πίσω, και ο Angelo επιθετικός «σαν την καλαμιά στον κάμπο» ο οποίος θα δεχόταν βοήθειες από όποιον είχε κουράγιο. Κι όμως αυτό το σύστημα δούλεψε! Η επίθεση του Ορχομενού βραχυκύκλωσε και η f.c.kardistan έφυγε νικήτρια!

Ειδικά στη αρχή η f.c.kardistan δεχόταν αφόρητη πίεση από τον αντίπαλο, αλλά με μπαλιές στην πλάτη της άμυνας κατάφερε να προηγείται στο ημίχρονο με 3-0. Σε αυτό συντέλεσε και η πάρα πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα (Γιώργου) που απέκρουε ότι κατευθυνόταν προς την εστία της f.c.kardistan. Στο δεύτερο ημίχρονο, το ίδιο σκηνικό, όλη η f.c.kardistan πίσω από τη σέντρα και ο αντίπαλος να επιτίθεται. Εκεί ήρθε και η μείωση του σκορ σε 3-1, με ένα πολύ τυχερό γκολ, μιας και το αρχικό σουτ κόντραρε δυο φορές! Κάπου εκεί νομίζαμε ότι η ομάδα θα καταρρεύσει και θα δέχεται γκολ με το τσουβάλι, αλλά πάλι διαψευστήκαμε! Με άλλα 3 γκολ του Angelo σε αντεπιθέσεις "φαρμάκι" η f.c.kardistan βρέθηκε να προηγείτο με 6-1, και ουσιαστικά να εχει τελειώσει το παιχνίδι μιας και ο χρόνος που υπολειπόταν ήταν κάτι περισσότερο από πέντε λεπτά. Σε αυτό το σημείο, η f.c.kardistan "βγήκε από το καβούκι της", και με άψογες ασίστ του Angelo σε Bill και Κωστή διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 8-1.

Η αμυντική τριάδα ήταν εκπληκτική, με τον Goldie να είναι πανταχού παρών και να "σκουπίζει" ότι άφηναν ο Bill και ο Κωστής. Ο Angelo στην επίθεση ήταν τρομερός διεμβολιστής και σκόρερ, έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα. Και ο Γιώργος στο τέρμα ανεπανάληπτος.

* Σημειωτέον, ο αγώνας με τον Ορχομενό ήταν αγώνας Κυπέλλου, Winter Cup 2010-2011 και όχι πρωταθλήματος, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται την ερχόμενη Τρίτη την ίδια ώρα.

* Η διοίκηση της f.c.kardistan εξετάζει το ενδεχόμενο να μην ξαναεπιτρέψει στον ποδοσφαιριστή της Mula να αγωνιστεί με τη Δόξα Αμπέλου, μιας και είναι η δεύτερη φορά που επιστρέφει τραυματίας, και πλησιάζουν σημαντικοί αγώνες όπου η παρουσία του θα επιβάλλεται.

Mvp δεν έχει, γιατί όποιος και να βγει θα είναι άδικο για τους άλλους τέσσερις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: