Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Kahlua (Φιλικό)

"Έπιασε 13αρι..."

Το μεσημέρι της Παρασκευής κυλούσε εντελώς ήρεμα με την προσμονή του σαββατοκύριακου όταν ο "άρχοντας" Μπαλάφας είχε την φαεινή ιδέα να κανονίσει φιλικό αγώνα μέσα σε 3 ώρες. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες λόγω του περιορισμένου χρόνου και με αρκετά τηλεφωνήματα, η f.c.kardistan κατάφερε να συμπληρώσει άκρως ανταγωνιστική πεντάδα για τον φιλικό αγώνα με την πάντα υπολογίσιμη ομάδα των Kahlua.Στο τελευταίο ματς για το 2010, οι Βάσκοι αγωνίστηκαν με τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Goldie και Mula στην άμυνα, Bill στο κέντρο και Angelo επιθετικό. Οι δύο ομάδες παρά το γεγονός ότι ο αγώνας ήταν φιλικός, αγωνίστηκαν με μοναδικό σκοπό τη νίκη με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση και πάθος στις μονομαχίες.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 2-2, με την f.c.kardistan να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην μπορεί να μετουσιώσει σε προβάδισμα την καλή κυκλοφορία. Μετά την ανάπαυλα τα είδαμε όλα. Πρώτα από όλα ένα εκπληκτικό γκολ του Angelo ο οποίος, σε μπαλιά του Goldie, στόπαρε την μπάλα με το στήθος και με γυριστό βολ πλανέ ισοφάρισε σε 3-3. Την σκυτάλη πήρε ο Bill με δύο τρομερές προσωπικές ενέργειες οι οποίες όμως κατέληξαν στο δοκάρι. Στη συνέχεια, απίστευτη απόκρουση του Γιώργου με προέκταση του δεξιού ποδιού με την οποία κράτησε την ομάδα ισόπαλη εκείνη τη στιγμή. Και τέλος, δύο απίστευτες μπαλιές του Mula πάρε-βάλε σε Angelo και Bill με το σκορ να διαμορφώνεται σε 5-3 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Οι αντίπαλοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν δύο λεπτά πριν τη λήξη σε 5-4, με την f.c.kardistan να σημειώνει την 13η (!!!) σερί νίκη από τον Σεπτέμβριο κλείνοντας έτσι ονειρικά την χρονιά που φεύγει.

Τα γκολ σημειώσανε οι Angelo(3) και Bill(2).

Mvp αναδείχθηκε όλη η ομάδα της f.c.kardistan για το απίστευτο σερί που έκανε τους τελευταίους 3 μήνες.

Να ευχηθούμε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και μακάρι το 2011 να είναι μια χρονιά καλότυχη για όλους (ειδικά για τους αδύναμους αυτού του κόσμου). Σας περιμένουμε στα πάτρια εδάφη της Καρδίτσας για τσίπουρο και κοψίδια.

Vamos Kardistan, Vamos Campeon!

Δεν υπάρχουν σχόλια: