Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Αετοί (2ος γύρος)

"Επιστροφή στις νίκες..."

Μέτα από την αγωνιστική κάμψη που παρουσίασε η f.c.kardistan στα δυο προηγούμενα παιχνίδια (μια ήττα και μια ισοπαλία) έφτασε η στιγμή της αγωνιστικής ανάκαμψης. Αυτή τη φορά το παιχνίδι έγινε Σάββατο μιας και την Πέμπτη υπήρξε αναβολή του αγώνα, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης. Μοιραία η f.c.kardistan θα παρατάσσονταν με «εναλλακτική» πεντάδα μιας και οι περισσότεροι παίχτες της είχαν κανονίσει άλλου είδους υποχρεώσεις για το Σαββατοκύριακο. Η κατάρτιση ενός αξιόμαχου συνόλου ξεκίνησε με δεδομένες τις απουσίες του Mula (πήγε στο χωριό να παίξει μπάλα, γι' αυτό του το παράπτωμα θα μεριμνήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της f.c.kardistan και κατά πάσα πιθανότητα θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο), του Τζουάνα και του Κώστα (λόγω εργασίας, πλήρως δικαιολογημένοι και οι δυο). Αλλά η f.c.kardistan έδειξε ότι έχει πολλές και αξιόπιστες λύσεις, τους αναντικατάστατους Γιώργο, Bill και Angelo πλαισίωσαν οι Ζώης και Costarello (!) που επανήλθε στο δυναμικό της f.c.kardistan μετά από απουσία σχεδόν ενός έτους (!).

Αντίπαλος σε αυτό το παιχνίδι βρέθηκε η ομάδα των Αετών, που δεν μπόρεσαν να φτερουγήσουν! Η f.c.kardistan κατέβηκε αποφασισμένη για τη νίκη και κατάφερε να επιβληθεί με σκορ 6-2. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα μιας και η f.c.kardistan ήταν κλάσεις ανώτερη από τον αντίπαλο. που σε γενικές γραμμές του χαρίστηκε! Για την ιστορία τα γκολ της f.c.kardistan σημείωσαν οι Angelo (3) Bill (2) και Costarello (1).

Για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος απομένουν άλλες δυο αγωνιστικές, που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν την εβδομάδα που μας έρχεται (μια κανονικά και μια εμβόλιμη). Να σημειωθεί ότι ο Costarello μετά από τα παράπονα που εξέφρασε για την μη κλήση του στις αποστολές της f.c.kardistan τον τελευταίο καιρό, δήλωσε ότι θα αγωνιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα με την f.c.kardistan.


Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε -ο ογκόλιθος της αμυντικής γραμμής- Ζώης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: