Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Μολών Λαβέ (final 8)

"Κι άλλο ένα βήμα εμπρός..."

Μετά την επική πρόκριση στα προημιτελικά με ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ορχομενό, η f.c.kardistan κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη νεανική και τεχνική ομάδα των Μολών Λαβέ σε ματς νοκ-άουτ που θα έδινε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Η σύνθεση δεν άλλαξε καθόλου σε σχέση με την προηγούμενη φορά κι έτσι οι Βάσκοι παρατάχθηκαν με τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Goldie και Mula στα μετόπισθεν, Bill σε ελεύθερο ρόλο και Angelo στην επίθεση.Στο πρώτο ημίχρονο, και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να φυλάνε τα νώτα τους και να μην ανοίγονται, με προφανή στόχο την αποφυγή αντεπιθέσεων από τον αντίπαλο. Λιγοστές ευκαιρίες και ματς κέντρου, με το 0-0 να φαντάζει σίγουρο λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Σε εκείνο το σημείο, ο Goldie αφού ανέβηκε ψηλά για να πιέσει, έκανε ένα υποδειγματικό κλέψιμο και έδωσε την ασίστ στον Angelo ο οποίος έγραψε το 1-0 ακριβώς με το σφύριγμα για ανάπαυλα.
Και στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίχτες της f.c.kardistan δεν άλλαξαν προσανατολισμό, μείνανε προσηλωμένοι στην τακτική κι έτσι, ο αγώνας εξελίχθηκε σε μια εύκολη νίκη για τους Καρδιτσιώτες. Είδαμε πολύ όμορφα τέρματα, απόρροια της άψογης συνεργασίας Angelo και Bill. Μάλιστα σε αυτό το ματς, ο Angelo ανέδειξε και τις αρετές που έχει στις ασίστ, καθώς σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις έσπασε την μπάλα πανέμορφα στον κενό χώρο. Η αμυντική γραμμή με τους Goldie και Mula ήταν άψογη και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν άφησαν εκτεθειμένο τον Γιώργο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 6-1, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά την πρόκριση της f.c.kardistan στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 3,5 χρόνια. Τα γκολ σημείσαν οι Angelo(3) και Bill(3).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο capitano Mula, αλάνθαστος τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: