Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

f.c.Kardistan Vs 199 (2ος γύρος)

"Όσο νυχτώνει..."

Επιστροφή στις νίκες για την f.c.kardistan με αντίπαλο τους πυροσβέστες του 199. Οι δυο ομάδες ανέπτυξαν πελατειακές σχέσεις τον τελευταίο καιρό, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον αγώνα της Πέμπτης.
Η f.c.kardistan κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους: Γιώργο να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας, τους Goldie και Mula στην άμυνα, και τον Bill με τον Angelo να εναλλάσσονται σε κέντρο και επίθεση.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την f.c.kardistan μιας και ευτύχησε να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά, εν τούτοις φάνηκε να έχει αρκετά κενά στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση σε μια αντεπίθεση του 199. Την ισοφάριση διαδέχτηκε σωρεία χαμένων ευκαιριών, κυρίως από την f.c.kardistan, και τελικά το γκολ ήρθε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με δυνατό σουτ του Bill από τον άξονα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η f.c.kardistan έδειξε χαρακτήρα και "καθάρισε" το παιχνίδι, με το τελικό σκορ να φτάνει στο 6-3. Άξια αναφοράς είναι η αρκετή μουρμούρα που υπήρχε κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των παιχτών της f.c.kardistan για τα λάθη και τις κακές αλληλοκαλύψεις στην άμυνα, κάτι που δεν στοίχησε βαθμολογικά μιας και ο τερματοφύλακας της f.c.kardistan ήταν σε εκπληκτική μέρα! Τσίτα τα νεύρα αλλά και αστείρευτο πάθος για τη νίκη, χαρακτηριστικό των ομάδων που πρωταγωνιστούν.

Στα παραλειπόμενα του αγώνα, είδαμε τη ρομαντική πλευρά του "άρχοντα - διοργανωτή" διότι το παιχνίδι προς το τέλος του διεξήχθη υπό το φως του φεγγαριού, μιας και ένα σαμποτάζ δεν επέτρεψε στους προβολείς να λάμψουν! Επίσης, μας άρεσε ο νέος ρόλος του Angelo που από περιφερειακή θέση μοίρασε 3 καταπληκικές ασίστ στο δεύτερο ημίχρονο. Άτυχος ο Bill στην κομπίνα από το κόρνερ του Mula, καθώς η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και φανταστική ενέργεια του Mula (μοίρασε σακούλα για τον εμετό σε έναν αντίπαλο) στο τελευταίο γκολ της f.c.kardistan.

Τα γκολ για τους Βάσκους σημείωσαν οι Bill(3), Mula(2) και Goldie(1).

Νέα μεγάλη μουσική ανακάλυψη του Bill για το καλοκαίρι, με τον Javi Mula (μακρινός ξάδερφος του Mula) να τραγουδάει "Sexy lady" http://www.youtube.com/watch?v=B1FRTtg3D2o

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: