Σάββατο 14 Μαΐου 2011

f.c.Kardistan Vs Dent United (2ος γύρος)

"Απονεύρωση"

Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα, είχαμε το ντέρμπυ μεταξύ των καλύτερων ομάδων του ομίλου, οι οποίες κατέχουν και τις πρώτες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει οι εν δυνάμει οδοντίατροι της Dent United με 8-4.
Η σύνθεση είχε και μια έκπληξη, καθώς την τελευταία στιγμή βρέθηκε παίχτης για να συμπληρωθεί η πεντάδα. Έτσι, στους γνώριμους Γιώργο, Goldie, Mula και Bill, προστέθηκε ο επίσης Καρδιτσιώτης Μπουγούλ.Στο αγωνιστικό μέρος, οι δύο ομάδες είχαν και από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος, σαφώς καλύτεροι οι Dent United, είχαν τον πλήρη έλεγχο και προηγήθηκαν δικαιότατα με 4-2, ενώ χάσανε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ. Από μεριάς Βάσκων, υπήρχε πρόβλημα στην αλληλοκάλυψη και στα τρεξίματα, με αποτέλεσμα να προσπαθούν με το στανιό να σώσουν ότι προλάβαιναν. Ένα τέρμα σημείωσε ο Goldie με όμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ στην κλειστή γωνία, κι ένα ο capitano Mula με ενέργεια την οποία μνημόνευε και μετά το τέλος του ματς ο άρχοντας Μπαλάφας.
Μετά την ανάπαυλα, το σκηνικό άλλαξε άρδην, καθώς η f.c.kardistan μπήκε αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Μετά την κλασική ευκαιρία του Μπουγούλ, είχαμε αλλαγή στις θέσεις, με τον Mula να πηγάινει στην κορυφή της επίθεσης και τον Goldie να ανεβαίνει περισσότερο. Παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοι σημείωσαν και πέμπτο τέρμα, οι Βάσκοι δεν τα παρατήσανε και με δύο προσωπικά τέρματα του Mula μειώσανε σε 4-5 κι άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση. Τελικά, το σφύριγμα της λήξης από τον ρέφερι βρήκε την Dent United νικήτρια εξασφαλίζοντας και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Να σημειώσουμε κι ένα σπάνιο φαινόμενο, καθώς ο Bill ξέμεινε από δυνάμεις (φήμες ότι την Τετάρτη διασκέδαζε στο Metro Mall με γνωστό ρεπόρτερ, ελέγχονται για την εγκυρότητά τους).

Mvp (για τρίτο συνεχόμενο ματς) μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Mula.

Δεν υπάρχουν σχόλια: