Τρίτη 31 Μαΐου 2011

f.c.Kardistan Vs Ημίθεοι (2ος γύρος)

"Μετά την καταιγίδα..."

Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα, η f.c.kardistan αντιμετώπισε τη νεανική ομάδα των Ημίθεων. Καμία αλλαγή στη σύνθεση της ομάδας, με τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Goldie και Mula στην άμυνα, Bill και Angelo σε κέντρο και επίθεση.
Μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη του ματς, υπήρχε αβεβαιότητα για το αν θα διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας, αλλά τελικά η καταιγίδα μας έκανε τη χάρη και σταμάτησε έγκαιρα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άριστη κατάσταση μιας και δεν κράτησε σε κανένα σημείο νερά.
Στα αγωνιστικά τώρα, οι Βάσκοι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, καθώς από την αρχή πήραν τα ηνία του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ διαμορφώθηκε στο 3-0, με τον Bill να σκοράρει το πρώτο γκολ και τον Angelo τα άλλα δύο. Κανένα πρόβλημα και αμυντικά για την ομάδα, μιας και δεν απειλήθηκε καθόλου από τους Ημίθεους.
Μετά την ανάπαυλα, η εικόνα του ματς δεν διαφοροποιήθηκε. Κατοχή μπάλας για την f.c.kardistan, δημιουργία πολλών φάσεων και κάποια πολύ ωραία τέρματα. Ο Γιώργος δεν μπόρεσε να μην κάνει την πατάτα του αγώνα καθώς έχασε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και δέχτηκε ένα αστείο τέρμα. Όμως, πήρε το αίμα του πίσω στα τελευταία λεπτά βγαίνοντας σαν βέλος στην αντεπίθεση και σκοράροντας σε κενό τέρμα.
Εντυπωσιακά τα νέα παπούτσια του Bill (με φωσφοριζέ αποχρώσεις και σχεδιασμένα για την μεγάλη κλαψιάρα Cristiano Ronaldo), όπως επίσης και το σκουλαρίκι του παλιοροκά Goldie. Περιττό πλέον να αναφέρουμε ότι, για άλλο ένα ματς, ο Bill σκόραρε μετά από την κομπίνα του Mula.
Τελικό σκορ 9-2 υπέρ της f.c.kardistan, η οποία έφτασε τους 24 βαθμούς σε 11 αναμετρήσεις και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Τα γκολ σημείωσαν οι Bill(4), Angelo(3), Mula(1) και Γιώργος(1).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο "τιρμπουσόν" Goldie.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θελω πολυ να μου πεις ποση ωρα απο τη ζωη σου αφιερωνεις σε αυτη την μαλακια εδω.Ευχαριστω.
Ενας φανατικος οπαδος "βασκοι"