Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

f.c.Kardistan Vs Ηράκ (2ος γύρος)

2η

Τελευταίος αγώνας για τους ομίλους, και η f.c.kardistan έτσι όπως τα κατάφερε στις προηγούμενες αγωνιστικές ήθελε το θετικό αποτέλεσμα ώστε να διασφαλίσει τη 2η θέση και να έχει το πλεονέκτημα στο knockout παιχνίδι που θα ακολουθήσει…

Η σύνθεση της f.c.kardistan ήταν λίγο διαφοροποιημένη, μιας και απαρτίζονταν από τους Γιώργο, Τάσο, Bill, Angelo και Goldie. Ο Mula την έχει κάνει για ταξιδάκι αναψυχής στο Amsterdam και παράτησε την ομάδα στην τύχη της.

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, μιας και η f.c.kardistan ήταν πάρα πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα, με τον αντίπαλο να προσπαθεί να κάνει ευκαιρίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μιας και η αμυντική γραμμή της f.c.kardistan ήταν κάτι παραπάνω από σοβαρή. Στην επίθεση πάλι υπήρχε μόνο ένας ρολίστας, ο Angelo, έτσι η ανάπαυλα βρήκε την f.c.kardistan να προηγείτο με 6-0 και με τον Angelo να εχει σημειώσει όλα τα τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος υπήρξε μια χαλάρωση, ειδικά μετά το 7-1 που διαμόρφωσε πάλι ο Angelo. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στην ομάδα του Ηράκ να μειώσει το σκορ σε 7-5 και τους παίχτες της f.c.kardistan να αγχωθούν για λίγο. Με ένα ακόμα γκολ από τον Angelo διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 8-5.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Angelo.


Δεν υπάρχουν σχόλια: