Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

f.c.Kardistan Vs Remal Madrid (2ος γύρος)

"Πού είσαι Γιώργο, πού μας παρατάς..."

Έχοντας να λύσουν τον γρίφο για τη θέση του τερματοφύλακα, οι ιθύνοντες της f.c.kardistan, επιλέξανε μια σύνθεση δοκιμασμένη και σε άλλα ματς. Η δυσκολία προέκυψε μιας και ο βασικός φύλακας-άγγελος της εστίας μας απουσίαζε στην Πελοπόννησο για να κάνει τοπογραφικές μετρήσεις. Με τη συχνότητα που πηγαίνει στα νότια, αρχίζουμε να υποπτευόμαστε ότι είναι συνεργάτης της κυβέρνησης στην αποτίμηση της δημόσιας περιουσίας...

Οι γνώριμοι 5 που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς ήταν οι Angelo, Goldie, Mula, Bill και Τζουάνας. Στη θέση του τερματοφύλακα δήλωσαν παρόντες οι Angelo και Goldie, χωρίς όμως να πιάσουν καλή απόδοση. Από την εξέλιξη του ματς, εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι με κανονικό τερματοφύλακα, η νίκη θα ερχόταν φυσιολογικά προς τη μεριά των Βάσκων.

Στα αγωνιστικά, ομολογουμένως δεν πιάσανε καλή απόδοση οι Καρδιτσιώτες μιας και είχανε πολλά νεύρα από την αρχή του αγώνα. Έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια, μη τήρηση των θέσεων στον αγωνιστικό χώρο και πάνω από όλα πολλά εύκολα γκολ τα οποία έπρεπε να αποφευχθούν. Το πρώτο ημίχρονο έληξε εις βάρος της f.c.kardistan με 1-3 και στο δεύτερο έγινε η ύστατη προσπάθεια να γίνει η ανατροπή. Μάλιστα, κάποια στιγμή και με τη διαφορά να έχει φτάσει στα 3 γκολ, οι Βάσκοι αντεπιτέθηκαν και ισοφάρισαν σε 7-7. Όμως, ένα εύκολο πούλημα της μπάλας από τον Bill, έδωσε τη δυνατότητα στους αντιπάλους να βάλουν το νικητήριο για αυτούς τέρμα πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη με 7-8.

Παραλειπόμενα από τον αγώνα:
  • Ο τραυματισμός του Goldie στα τελευταία λεπτά του αγώνα από τις τάπες αντιπάλου.
  • Η κούραση του Angelo, αφού μας ήρθε έχοντας παίξει κι άλλο ποδοσφαιρικό αγώνα (την επόμενη φορά, θα τον παρακαλέσουμε να διαλέξει ΕΝΑΝ αγώνα).
  • Τα συνεχή αντιαθλητικά μαρκαρίσματα που δέχτηκε ο Τζουάνας.
  • Το λάθος του Goldie να υποτιμήσει τον αντίπαλο πριν την έναρξη του ματς.
  • Οι πάμπολλες ασίστ του Mula (με την κλασική πλέον φάση που κάνει με τον Bill στο κόρνερ να δεσπόζει σε κάθε ματς), αλλά και ο υπερβολικός του εκνευρισμός.
  • Η κατηφής ατμόσφαιρα χωρίς μουσική στο αυτοκίνητο κατά την επιστροφή.
  • δεν αλλάζει κάτι, μιας και η f.c.kardistan θα τερματίσει δεύτερη στον όμιλο και θα πάει στη φάση των νοκ-άουτ με πλεονέκτημα.
Τα γκολ σημειώσανε οι Bill(5), και Τζουάνας(2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: