Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

f.c.Kardistan Vs 199 (Κύπελλο 2011-2012, 1η Φάση (32))

"Διαλύεται το πυροσβεστικό σώμα"

Πρώτο ματς για το 2012, και μάλιστα για τον θεσμό του κυπέλλου, διεξήχθη την Τρίτη στο παγωμένο Γουδή. Αντίπαλος για την f.c.kardistan το ένδοξο 199, απαρτιζόμενο από τους άξιους πυροσβέστες. Οι καιρικές συνθήκες αντίξοες, μιας και εκτός της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας, είχαμε ταυτόχρονα και ψιλόβροχο.
Η σύνθεση των Βάσκων κλασική και σταθερή με Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Bill και Mula δίδυμο στην άμυνα, Μαχμούντ μπροστά τους και Angelo στην επίθεση. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η παραπάνω σύνθεση παρατάχθηκε σε φιλικό αγώνα εορταστικού χαρακτήρα στα πάτρια εδάφη, διατηρώντας έτσι την ομάδα σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει αγωνιστικών υποχρεώσεων.Η εικόνα του ματς αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς με πολύ καλή κυκλοφορία και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, οι παίχτες της f.c.kardistan δείξανε από νωρίς ότι θα είναι τα αφεντικά του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ έφτασε στο 4-0, με τους Μαχμούντ και Angelo να σημειώνουν από δύο γκολ.
Τα πράγματα δεν διαφοροποιήθηκαν ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να ξέρουμε από τώρα ποια ομάδα έχει ουσιαστικά προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Γιώργο (δίκαια ψηφίστηκε mvp), ο οποίος κατέβασε τα ρολά όποτε χρειάστηκε κι έδωσε και 2 ασίστ για γκολ στον Angelo. Μερικές από τις αποκρούσεις του ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακές και πρέπει να του απονείμουμε τα συγχαρητήρια.
Το τελικό σκορ έφτασε τελικά στο 10-0, με τα τέρματα να σημειώνουν οι Μαχμούντ(3), Mula(1), Bill(1) και Angelo(5).


Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: