Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Dent United (2ος γύρος)

"Ξεδόντιασμα μεγάλο, δεν μου φτάνει θέλω κι άλλο..."

Μετά το ματς κυπέλλου της προηγούμενης Τρίτης, η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει για το πρωτάθλημα τους πρωτοπόρους του ομίλου και κακούς της δαίμονες Dent United. Οι φοιτητές της οδοντιατρικής ομολογουμένως αποτελούν μια από τις καλύτερες ομάδες και παραδοσιακά δυσκολεύουν όλους τους αντιπάλους τους.

Με το θερμόμετρο να αγγίζει το απόλυτο μηδέν, οι Βάσκοι αυτονομιστές παρατάχθηκαν με την κλασική πλέον σύνθεση, δηλαδή τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Bill σε ρόλο λίμπερο, Μαχμούντ και Mula στις πτέρυγες και Angelo στην κορυφή της επίθεσης. Η αλλαγή του συστήματος από 2-1-1 σε 1-2-1 αποδείχθηκε άκρως επιτυχημένη, μιας και κατάφερε να αποσυντονίσει την αντίπαλη ομάδα και να δώσει με εύκολο, όπως αποδείχθηκε τρόπο, τη νίκη στην f.c.kardistan.
Στο πρώτο ημίχρονο, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα δύο γκολ του Bill από μακρινή απόσταση, στα οποία ακέραιη ευθύνη φέρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ο Angelo έβλεπε το τέρμα σαν μεγάλο βαρέλι και τελείωνε με επιτυχία τις αντεπιθέσεις της ομάδας. Έτσι, το σκορ έφτασε στο 7-0, δίνοντας ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο διαδικαστικό χαρακτήρα. Μετά την ανάπαυλα, αποκλειστικός στόχος ήταν να μην δεχθεί γκολ ο Γιώργος, κάτι που επετεύχθη με μεγάλη προσήλωση στην άμυνα και καλή κυκλοφορία. Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι βρήκε την f.c.kardistan να πανηγυρίζει την εντυπωσιακή νίκη με 9-0, με την οποία σφράγισε και τυπικά την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
  • Τα γκολ σημείωσαν οι Angelo(4), Bill(3), Mula(1) και Μαχμούντ(1).
  • Ο Angelo στο δεύτερο ημίχρονο σημάδεψε 4 σερί φορές τα δοκάρια!
  • Ο Γιώργος κράτησε παρθένα την εστία του για δεύτερο σερί αγώνα!
Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο "capitano" Mula.

Δεν υπάρχουν σχόλια: