Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Σελεσάν (Top 16, 1st leg)

"Πρώτο βήμα σε χιονισμένο τοπίο"

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, διεξήχθη η κλήρωση για την φάση των 16 και η οποία ανέδειξε μονομαχία μεταξύ f.c.kardistan και Σελεσάν. Το μειονέκτημα, λόγω της τρίτης θέσης στον όμιλο, το είχε η καρδιτσιώτικη ομάδα, κάτι που σήμαινε ότι χρειάζεται δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για να προκριθεί στα προημιτελικά του πρωταθλήματος.



Με γνώριμη σύνθεση παρατάχθηκε η f.c.kardistan, δηλαδή τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Bill σε ρόλο λίμπερο, Μαχμούντ και Mula στις πτέρυγες, και Angelo στην επίθεση. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο πάρκο Γουδή ήταν άκρως αντίξοες, μιας και στο πολύ κρύο είχαμε και χιονόπτωση κατά την διάρκεια του αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 1-0, χάρη σε τέρμα του Mula που εκμεταλλεύθηκε άριστα την μπαλιά του Μαχμούντ. Σε γενικές γραμμές, το ματς ήταν συντηρητικό με σκοπό την αποφυγή λαθών. Λίγες φάσεις και παιχνίδι τακτικής με το άγχος για τις δύο ομάδες να παραμένει και στο δεύτερο ημίχρονο.

Όλα έγιναν πιο απλά, όταν ο Bill τέλειωσε ιδανικά την προσπάθεια του Angelo γράφοντας το 2-0. Οι παίχτες της Σελεσάν προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους ώστε να απειλήσουν την εστία του Γιώργου, αλλά δυσκολεύονταν αρκετά. Ο "capitano" Mula με δεξί σουτ έκανε το 3-0 γιανα μειώσει η αντίπαλη ομάδα παραβιάζοντας το τέρμα της f.c.kardistan σχεδόν μετά από 140 αγωνιστικά λεπτά. Το τελικό σκορ έγραψε ο Μαχμούντ μετά από ασίστ του Angelo κάνοντας το 4-1. To highlight του αγώνα σαφώς ήταν η εντυπωσιακή απόκρουση του Γιώργου σε προσπάθεια του συμπατριώτη Ζουμπούλη, καθώς έχοντας ουσιαστικά ακουμπήσει στο έδαφος, ύψωσε το αριστερό χέρι στην αντίθετη κατεύθυνση από την φορά του σώματος διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στο τέλος της αυτής της βδομάδας σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο, καθώς ο νικητής περνάει στα προημιτελικά και ο ηττημένος πάει σπίτι του. Ας ευχηθούμε οι Βάσκοι να πιάσουν καλή απόδοση και να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Μαχμούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: