Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

f.c.Kardistan Vs Dent United (2ος γύρος)

"Προεκλογική νίκη"

Έπειτα από το απαράδεκτο αρνητικό σερί των 5 αγώνων χωρίς νίκη, η f.c.kardistan έπρεπε να επιστρέψει στα τρίποντα με κάθε τρόπο. Με αντίπαλο τους Dent United, οι Καρδιτσιώτες παρατάχθηκαν με την πιο συχνή τους σύνθεση, δηλαδή με τους Γιώργο, Μαχμούντ, Bill, Mula και Angelo. Τακτικά, μια σημαντική αλλαγή που παρατηρήσαμε ήταν η μετατόπιση του "capitano" Mula στο κέντρο της άμυνας.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την f.c.kardistan να προηγείται με 2-1 και να έχει πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Μοναδική παραφωνία, το τραγικό λάθος του Γιώργου στο γκολ της ισοφάρισης, ο οποίος πρέπει ακόμη να σιγοψυθίριζε τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Εκτός από τα γκολ των Bill και Μαχμούντ, αξίζει να μνημονεύσουμε την μαγική κάθετη του Mula στον Bill (που πήγε στον κουβά, μιας και ο Bill δεν την περίμενε τόσο τέλεια) και την χαμένη ευκαιρία του Μαχμούντ από το ένα μέτρο.
 
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, είδαμε αρχικά τους παίχτες της f.c.kardistan να μπαίνουν πολύ νωθρά και να μην κρατάνε τις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. Απολύτως φυσιολογικά, η αξιόμαχη ομάδα της Dent United κατάφερε να προηγηθεί με 3-2 και ο εφιάλτης της ήττας έκανε την επανεμφάνισή του. Κάπου εκεί, οι Καρδιτσιώτες αφυπνίστηκαν και με μπροστάρη τον Bill κατάφεραν να κάνουν το come back νικώντας με 6-4. Κομβικό γκολ στην εξέλιξη του ματς ήταν το τέρμα που σημείωσε ο Angelo με εκπληκτικό κοντρόλ και σουτ χωρίς να ακουμπήσει η μπάλα στο έδαφος για το 4-3. Επίσης, φανταστικό τέρμα από τον Bill για το 6-3, ο οποίος με προσποίηση μεγάλου φορ, τελείωσε ιδανικά την προσπάθειά του. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, η f.c.kardistan φαίνεται να εξασφαλίζει την πρόκριση για τους 16 του θεσμού και ψάχνει τρόπους να αντικαταστήσει επάξια τον Μαχμούντ που αποχαιρέτησε την Αθήνα για το καλοκαίρι.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Bill (4 γκολ και 2 ασίστ!!!).

Δεν υπάρχουν σχόλια: