Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

f.c.Kardistan Vs Coinflip (2ος γύρος)

"Λιοπύρι, γκρίνια και στο τέλος...νίκη"

Ντάλα καλοκαίρι, το θερμόμετρο να έχει ανέβει στα ύψη, και η f.c.kardistan να πρέπει να νικήσει για να κλειδώσει την πρόκριση στους 16 του πρωταθλήματος. Τον Μαχμούντ αντικατέστησε μετά από πολύ καιρό ο κλασικός γκρινιάρης Goldie και πλαισίωσε τους Γιώργο, Mula, Bill και Angelo. Λίγο πριν τη σέντρα είχαμε διαβουλεύσεις με τον "ρέφερι-διοργανωτή-συντονιστή-τα θέλω όλα όπως τα θέλω" Μπαλάφα, μιας και η αντίπαλη ομάδα δεν συμπλήρωνε πεντάδα. Για το καλό όλων, έστω και με μικρή καθυστέρηση, το ματς ξεκίνησε κανονικά 5 εναντίον 5.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την f.c.kardistan να προηγείται με 4-1, με τον Angelo να σκοράρει κατά ριπάς, σημειώνοντας και τα 4 γκολ. Να επισημανθεί ότι η ομάδα των Coinflip είχε ανοίξει το σκορ στην αρχή του αγώνα. Με την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, έκαναν την εμφάνισή τους οι κλασικές και ανυπόφορες πλέον αδυναμίες της ομάδας, με το σκορ ως δια μαγείας να γίνεται σε dt ισόπαλο 4-4. Η γκρίνια και οι μίνι παρεξηγήσεις δεν φεύγανε κι έτσι, το τελευταίο πεντάλεπτο θα ήταν πολύ συναρπαστικό. Πάλι καλά που η μπίλια έκατσε στην f.c.kardistan με το σκορ να διαμορφώνεται στο 7-5. Τουλάχιστον 3 φορές ο capitano Mula έδιωξε την μπάλα οριακά πριν καταλήξει στα δίχτυα, ενώ ο Bill όντας εξαντλημένος από την αυπνία, κατάφερε να σκοράρει ένα κρισιμότατο γκολ.

Τα γκολ σημείωσαν οι Angelo(6) και Bill(1).

Πριν το ματς, μικρός ποδοσφαιρόφιλος ήρθε σε έκσταση κοιτώντας την φανέλα της f.c.kardistan και ρωτούσε όλο ενδιαφέρον τον μπαμπά του πληροφορίες για το καρδιτσιώτικο football club. Μας άρεσε επίσης το ανέμελο coup του Angelo (τα τσουλούφια στο πλάι είναι όλα τα λεφτά) και το μαύρισμα του Goldie που πρέπει να έχει κάνει ήδη ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας στην Τζια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: