Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

f.c.Kardistan Vs Φιλόσοφοι (2ος γύρος)

"Το σερί συνεχίζεται…"

Δυστυχώς το αρνητικό σερί της f.c.kardistan συνεχίζεται. Για ένα ακόμη αγώνα (το πέμπτο στη σειρά) δεν κατάφερε να κερδίσει! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η f.c.kardistan παρατάχθηκε με τους Γιώργο κάτω από τα δοκάρια, Bill στην άμυνα, Τζουάνα και Ζουπούλη στα πλάγια και τον Μαχμούντ στην επίθεση. Ο Angelo απουσίαζε λόγω ασθένειας και ο Mula απουσίαζε για τα καθιερωμένα “μπάνια του λαού”  ελέω Αγίου Πνεύματος.

Η f.c.kardistan προσπάθησε να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερα και ότι βγει, μιας και γνώριζε από την αρχή ότι με αντίπαλο την ομάδα των Φιλοσόφων  δεν θα μπορούσε να προσδοκά και σε πολλά πράγματα. 
Έτσι παίζοντας μαζική άμυνα  και προσπαθώντας να επιτεθεί με αντεπιθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι. Δυστυχώς η ανάπαυλα βρήκε την f.c.kardistan να ηττάται με 2-4, αλλά τους παίκτες να πιστεύουν ότι μπορούν να γυρίσουν το ματς.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η f.c.kardistan πίεσε για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να φτάσει σε απόσταση αναπνοής 3-4 και εκεί να “ξεφουσκώσει”, αφού πρώτα έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει (και ο ρέφερι της αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι) σε μια αντεπίθεση δέχτηκε το γκολ. Σε αυτό το χρονικό σημείο οι παίκτες της f.c.kardistan λύγισαν από την κούραση και σχεδόν εγκατέλειψαν το παιχνιδι, με αποτέλεσμα την διαμόρφωση του τελικού σκορ σε 4-8.

Τα γκολ της f.c.kardistan σημείωσαν οι Bill (3) και Ζουπούλης (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: