Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

f.c.Kardistan Vs Σκαραβαίος (final 8, 1st leg)

"Έγινε η αρχή…"

Το απόγευμά της Τρίτης η f.c.kardistan έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τέσσερις της διοργάνωσης του πρωταθλήματος, μιας και κέρδισε την ομάδα του Σκαραβαίου
 
Η σύνθεση της f.c.kardistan αποτελούνταν από τους Γιώργο, Θάνο, Δημήτρη, Bill και Angelo. Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα δύσκολη, μιας και στις 7 το απόγευμα είχε υπερβολική ζέστη! Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την f.c.kardistan μιας και προηγήθηκε νωρίς με 2-0, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ, μιας και αρκετά γρήγορα η ομαδα του Σκαραβαίου ανέτρεψε το σκορ και βρέθηκε μπροστά με 2-3. Εκεί η Καρδιτσιώτες ξύπνησαν και γύρισαν το σκορ και προηγήθηκαν με 5-3 που ήταν και το σκορ με το οποίο οι δυο ομαδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η f.c.kardistan ήλεγχε το παιχνίδι, αλλά χαλάρωσε, με αποτέλεσμα ο Σκαραβαίος να ξανά ανατρέψει το σκορ και να προηγηθεί με 6-8, δώδεκα λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Αλλά το φινάλε του αγώνα έμελλε να είναι συναρπαστικό, με ανεπανάληπτο ντεμαράζ η f.c.kardistan έσβησε κάθε σκέψη για θετικό αποτέλεσμα από την ομαδα του Σκαραβαίου και με καθοδηγητές τους Angelo και Bill ξαναγύρισε το παιχνίδι και τελικά επικράτησε με σκορ 10-8.
 
Επόμενο ραντεβού για τους δυο διεκδικητές της πρόκρισης την Πέμπτη στις 7.00μ.μ.
 
Τα γκολ σημείωσαν  Bill (4), Angelo (5) και Δημήτρης (1).
 
Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Angelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: