Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

f.c.Kardistan Vs Remal Madrid (Top 16, 1st leg)

"Το πρώτο βήμα…"
 
Το πρώτο βήμα για την φάση των προημιτελικών έκανε η f.c.kardistan κερδίζοντας την Remal Madrid. Η f.c.kardistan κατέβηκε με διαφορετική σύνθεση αυτή τη φορά καθώς τους αναντικατάστατους Γιώργο, Bill και Angelo πλαισίωσαν  οι Θάνος και Δημήτρης.
Μιας και η σύνθεση ήταν διαφορετική χρειάστηκε λίγος χρόνος για να «βρεθούν» οι παίκτες της f.c.kardistan στο γήπεδο. Το τελικό σύστημα είχε το Δημήτρη στην άμυνα το Bill και το Θάνο στα πλάγια και τον Angelo μόνο του στην κορυφή. Το πρώτο ημίχρονο κύλισε αναγνωριστικά με μοιρασμένη κυκλοφορία της μπάλας για τις δυο ομάδες και με μοιρασμένες φάσεις. Με αποτέλεσμα και το σκορ να είναι ισόπαλο στην ανάπαυλα 3-3.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με εντάσεις μιας και ο Bill δέχτηκε φραστική επίθεση από παίκτη της αντιπάλου ομάδας με αφορμή ένα σκληρό μαρκάρισμα που του έκανε στο πρώτο ημίχρονο,  δεν το άφησε έτσι με συνέπια να δημιουργηθεί "mini" σύρραξη στο χώρο του κέντρου. Πάλι καλά που παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε με μερικές «ψηλές». Στο αγωνιστικό κομμάτι η f.c.kardistan δεν άφησε σε κανένα σημείο την αντίπαλη ομάδα να πιστέψει ότι μπορεί να αποσπάσει κάτι θετικό από το παιχνίδι και έτσι ήρθε η νίκη για την f.c.kardistan με τελικό σκορ 8-5.
Επόμενη συνάντηση των δυο ομάδων τη Πέμπτη για να δούμε πια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Τα γκολ σημείωσαν  Bill (1), Angelo (5), Θάνος (1) και Δημήτρης (1).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Angelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: