Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Skag

"Ιδανική πρεμιέρα"

Τη Τρίτη 18/09 η ομάδα της f.c.kardistan είχε πρεμιέρα για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013, και μάλιστα σε άλλο γήπεδο. Μετά από πολλές διαδοχικές χρονιές στο πάρκο Γουδή, ήρθε η κατάλληλη στιγμή για νέες προκλήσεις σε διαφορετικό περιβάλλον.

Οι Καρδιτσιώτες παρατάχθηκαν με τους Γιώργο, Bill, Mula, Angelo και Doctor φορώντας την μαύρη εμφάνιση. Συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο ήταν τα κυρίαρχα συναισθήματα πριν το ματς.
Παίζοντας προσηλωμένα και με επαγγελματική τακτική, η f.c.kardistan κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα από νωρίς με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο ημίχρονο με 5-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 9-3, με τον Bill να σημειώνει 7(!!!) τέρματα και τον Angelo άλλα 2. Άψογο το αμυντικό δίδυμο Doctor και Mula, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Γιώργος κάτω από τα γκολπόστ.

Η αντίπαλη ομάδα των Skag κατέβηκε με πολλές αλλαγές, αλλά ο έντονος εκνευρισμός έκανε την εμφάνισή του λόγω της βαριάς ήττας. Ο ρέφερι του ματς πάρα πολύ καλός και κοντά σε όλες τις φάσεις. Ο capitano Mula έριξε τους πανηγυρικούς τόνους και ζήτησε ταπεινότητα από τους υπόλοιπους παίχτες ενόψει της συνέχειας.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκαν τα σουβλάκια μετά το ματς και οι μπύρες με trollάρισμα στον Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: