Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Μοϊκανοί


"Δύσκολα, ζόρικα, αλλά το αποτέλεσμα γνωστό"

Με κεκτημένη ταχύτητα από το απίστευτο σερί των 10 νικών σε ισάριθμους αγώνες, οι παίχτες της f.c.kardistan αντιμετώπισαν την ομάδα των Μοϊκανών (με γαλάζια εμφάνιση) την Τρίτη 27/11/2012. Η σύνθεση ίδια και απαράλλαχτη χωρίς αλλαγές, δηλαδή Γιώργος, Mula, Μαχμούντ, Bill και Angelo. Στην αντίπαλη ομάδα, αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας ο Δημήτρης, πολύ καλός φίλος του Angelo, με τα κλασικά πειράγματα πριν τον αγώνα να δίνουν και να παίρνουν.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3. Το τρίτο γκολ των Μοϊκανών είναι από αυτά που, μόνο αν σε θέλει πολύ η μπάλα, καταλήγουν στα δίχτυα. Από πλάγιο άουτ η μπάλα κόντραρε σε δύο διαδοχικά παίχτες της ομάδας και παίρνοντας ανάποδα φάλτσα, αναπαύθηκε στα γκολπόστ του Γιώργου. Από ένα γκολ σημείωσαν οι Bill, Mula και Μαχμούντ, όλα με μακρινά σουτ, ενώ πολλές φορές η υπερβολική ομαδικότητα κόστισε στους Καρδιτσιώτες.
 Μετά την ανάπαυλα, η εξέλιξη του αγώνα συνέχισε να είναι αμφίρροπη, καθώς η αντίπαλη ομάδα με μπροστάρη τον εκρηκτικό παίχτη με το φούτερ του Εθνικού, δεν άφηνε την f.c.kardistan να ξεφύγει στο σκορ. Ευτυχώς, ο Angelo ξεμπούκωσε και την κατάλληλη στιγμή άρχισε να σκοράρει. Μελανό σημείο η στιγμιαία λογομαχία του με τον Bill, με αφορμή μια πάσα που δεν δόθηκε ποτέ. Νεύρα υπήρχαν γενικώς στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, κι αυτό γιατί η θέληση για νίκη δεν άφηνε να υπερισχύει το καθαρό μυαλό σε πολλές φάσεις, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ο Γιώργος έκανε κάποιες ηρωικές επεμβάσεις, ρίσκαρε τραυματισμό στο αριστερό του χέρι, ενώ όποτε χρειάστηκε, είχε και την τύχη με το μέρος του. Ειδικά σε μία φάση, η μπάλα πρώτα βρήκε στα ακροδάχτυλά του, μετά στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στην πλάτη του, χωρίς ευτυχώς να καταλήξει στα δίχτυα. Σε άλλες δύο περιπτώσεις, ο Μαχμούντ έκοψε πάνω στην γραμμή όπως και ο Mula με το γόνατο έδιωξε σε πλάγιο κρατώντας το προβάδισμα που είχε δώσει ο Angelo με αριστερές οβίδες.

Τελικό σκορ, νίκη για την f.c.kardistan με 8-6, και 33 βαθμοί σε 11 αγώνες. Τα γκολ σημείωσαν οι Angelo(4), Μαχμούντ(2), Bill(1) και Mula(1). Ευχάριστο το κλίμα στα αποδυτήρια με τον Μαχμούντ και τον Γιώργο να ντύνονται έχοντας(?) στεγνώσει σε λιγότερο από 2 λεπτά. Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από παίχτη της ομάδας που έπαψε να είναι "καληνυχτάκιας" και άρχισε να σκοράρει σε νεαρά αιθέρια ύπαρξη. 
Εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνει περίπου για 10 μέρες ο Γιώργος, μιας και η αυτοθυσία του στην προαναφερόμενη φάση του κόστισε ένα νάρθηκα στο αριστερό του χέρι...(τον περιποιήθηκε ο γνωστός Doctor της ομάδας...)

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε  ο "γατούλης" Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: