Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

f.c.Kardistan Vs Besançon

"Διαφορετική διάταξη, επιστροφή στην αγαπημένη συνήθεια..."

Αγώνας που παραπέμπει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση διεξήχθη την Τρίτη ανάμεσα στην βάσκικη f.c.kardistan και την γαλλική Besançon. Ο Angelo απουσίαζε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (αυτή τη φορά για επαγγελματικές υποχρεώσεις) και την θέση του πήρε ο Τζουάνας, κάνοντας την επανεμφάνιση μετά από καιρό.
Την πρωτοβουλία των κινήσεων όπως και την κυκλοφορία σε όλο το ματς, την είχαν οι παίχτες της f.c.kardistan. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ παρέμενε ρευστό (3-2), αλλά η διαφορά μεγάλωσε φυσιολογικά στην επανάληψη. Με τον "capitano" σε μεγάλα κέφια και απελευθερωμένο στη φυσική του θέση, είδαμε πολύ ωραίες φάσεις καθώς και ο Μαχμούντ ήταν πολύ κινητικός. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο Bill σημείωσε σπάνιας αμπαλοσύνης αυτογκόλ, αλλά αμέσως μετά το διόρθωσε σκοράροντας με βολίδα στο αριστερό "γάμα". Ο Τζουάνας στις λίγες φορές που προωθήθηκε κατάφερε και έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα κι έτσι φτάσαμε στο τελικό σκορ 11-5 με την f.c.kardistan να επιστρέφει στις νίκες.

Τα γκολ σημείωσαν οι Mula(3), Bill(3), Τζουάνας(2) και Μαχμούντ(3), δείχνοντας τον ισορροπημένο πλουραλισμό στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Επόμενο ματς την Τρίτη 19/02 στις 23:00 και όποιος αντέξει με το κρύο και την προχωρημένη ώρα.

Mvp μετά από "αντικειμενικότατη" ψηφοφορία αναδείχθηκε ο "capitano" Mula.

Δεν υπάρχουν σχόλια: