Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

f.c.Kardistan Vs Ultras (2ος γύρος)

"Κακός δαίμονας..."

Για δεύτερη φορά τέθηκαν αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Στο πρώτο ματς λίγο πριν τις γιορτές, οι Ultras είχαν κερδίσει με το εμφατικό 10-2 αναγκάζοντας τους Καρδιτσιώτες στην μοναδική τους ήττα.
Χωρίς τον Angelo ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από δηλητηρίαση και με τον Doctor να παίρνει την θέση του, το πρώτο ημίχρονο ήταν ονειρικό για την f.c.kardistan. Παίζοντας πανέξυπνα και με φοβερή αλληλοκάλυψη, οι παίχτες της προηγήθηκαν με 4-1 και θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ. 
Στο δεύτερο όμως ημίχρονο, το σκηνικό άλλαξε άρδην. Ο "μαλλιάς" των Ultras άρχισε να σκοράρει από παντού με βολίδες που ήταν αδύνατο να πιαστούν από τον Γιώργο. Τακτικά έγιναν λάθη κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, ενώ ο Μαχμούντ έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι αλλά ήταν λίγο άτυχος στην τελική προσπάθεια. Μια βδομάδα πριν, ήταν η f.c.kardistan που γύρισε το ματς. Σε αυτόν τον αγώνα, το σενάριο επαναλήφθηκε αλλά αντίστροφα. Από 4-1 υπέρ των "Βάσκων", το ματς έληξε 5-7 για τους Ultras. Δεν πρέπει να πτοούμαστε όμως, πάμε γερά ώστε να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μαχμούντ(2) και Bill(3).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Μαχμούντ (που ταλαιπώρησε ουκ ολίγες φορές την αντίπαλη άμυνα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: