Τρίτη 30 Απριλίου 2013

f.c.Kardistan Vs Μοϊκανοί (3ος γύρος)


"Τραγική εμφάνιση"

Για τρίτη φορά η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα των Μοϊκανών, μια αρκετά συγκροτημένη ομάδα την οποία την είχε κερδίσει δύσκολα τις δυο προηγούμενες φορές. Η σύνθεση της f.c.kardistan ήταν η πλέον κλασική με τους Γιώργο, Μαχμούντ, Bill, Mula και Angelo. Λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα και έχοντας να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ του αποκλεισμού από το Κύπελλο, η Βάσκικη αρμάδα δεν παρουσιάστηκε όπως πρέπει.
Στο πρώτο μέρος η f.c.kardistan κυριαρχούσε και έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει διαφορά ασφαλείας με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να οδηγηθούν στην ανάπαυλα με το εύθραυστο 2-1 υπέρ των Καρδιτσιωτών. Μετά την ανάπαυλα  το σκηνικό άλλαξε άρδην μιας και οι Μοϊκανοι ακολούθησαν την τακτική των αντεπιθέσεων και με αιχμή του δόρατος έναν πολύ γρήγορο και τεχνίτη παίκτη βρέθηκαν να προηγούνται μέχρι και τέσσερα γκολ διαφορά. Η f.c.kardistan προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ μιας και όλοι οι παίκτες της βρέθηκαν σε άσχημη μέρα. Τελικό αποτέλεσμα 6-8, που είναι και η τέταρτη ήττα για την f.c.kardistan στο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να βάζει σε κίνδυνο μία από τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ σημείωσαν οι Angelo(2), Bill(2) και Μαχμούντ(2).

Mvp δεν έχει γιατί με τέτοια εμφάνιση μάλλον πρέπει να κάνουμε απονομή για χρυσό βατόμουρο. Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα επανέλθει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις στον αγώνα της Μεγάλης Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: