Σάββατο 10 Μαΐου 2008

f.c.Kardistan Vs Red Lions

“…Εξάσφαιρα …”

Το Πάσχα πέρασε, εδώ και μέρες…καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, ποτά – ξενύχτια…Το ρίξαμε λίγο έξω ρε αδελφέ!
Έλα όμως που έφτασε ο καιρός η ομάδα να ξαναρχίσει τα παιχνίδια…Δύσκολος καιρός ειδικά αν το παιχνίδι μετά το Πάσχα είναι ντέρμπυ με τον δεύτερο της βαθμολογίας….
Όλοι φοβόμασταν τη μεγάλη διακοπή που μεσολάβησε αλλά και την “πειραματική” πεντάδα που θα χρησιμοποιούσαμε, αφού εγώ θα έπαιζα μετά από 1,5 μήνα περίπου, και θα χρησιμοποιούνταν δυο “νέοι” παίχτες, ο Ζώης και ο Angelo. Αν μέσα σε αυτά βάλουμε και την αρνητική παράδοση με τους αντιπάλους (2 ήττες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 νίκη και αυτή σε αδιάφορο παιχνίδι) τίποτα δεν έδειχνε ότι το παιχνίδι θα κυλίσει ομαλά…
Κάθε εμπόδιο για καλό, όμως , που λέει και ο “σοφός” λαός!
Όχι μόνο κερδίσαμε! Αλλά τους ρίξαμε και 6 (6-2)!!!Πρόσωπο του ματς?
Ο “Angelo”. Πολύ πιο βαρύς και ασήκωτος απ’ ότι τον ξέραμε μικρό! Αλλά και περισσότερο ομαδικός. Αμυντικά δεν βοήθησε πολύ (καθόλου δηλαδή), όλη την ώρα αμυνόμασταν με παίχτη λιγότερο, γιατί ήταν ξεχασμένος κάπου στο χώρο του κέντρου! Αλλά πολύ αποτελεσματικός στον επιθετικό τομέα! (3 γκολ) με εξαιρετικά τελειώματα και τα τρία!
Ο Ζώης τώρα, και αυτός “ντεμπούταρε” χθες, βοήθησε πολύ στην αμυντική λειτουργιά της ομάδας αν και μέχρι να προσαρμοστεί ήταν λίγο χαμένος στο γήπεδο, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο ήταν λες και έπαιζε μαζί μας χρόνια!
Ο Bill, “αυτός που όλοι αγαπήσαμε!” να τσακώνετε για ένα ανάποδο πλάγιο και για ένα λίγο πιο σκληρό μαρκάρισμα στον αντίπαλο… Αξιοσημείωτη η αντοχή του! (2 γκολ)
Mula, τι να πεις για το μαέστρο της άμυνας? Οργάνωνε την ομάδα άψογα! Αλλά και επιθετικά ήταν καλός, αν και δεν πάτισε πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή! Σημείωσε 1 γκολ. Αρκετές λάθος πάσες, κάτι που δεν το συνηθίζει! ! Ίσως τον έχει επηρεάσει και ο μικροτραυματισμός που έχει στο πόδι…
Εγώ! “Ο γίγαντας του τέρματος!”, (δύσκολα τώρα, να κάνω αυτοκριτική?) για τόσο καιρό που είχα να παίξω καλά τα πήγα, μόνο 2 φορές μάζεψα τη μπάλα από τα δίχτυα. (δεν ήταν και πολύ σοβαρά τα γκολ που έφαγα) Αν και οι αντίπαλοι δεν έκαναν και πολλά σουτ εδώ που τα λέμε, μόνο κυκλοφορούσαν ωραία τη μπάλα γύρο από τη περιοχή. Είχα και μεγάλο “φάρδος” (τέσσερις φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι) αλλά και 2-3 καλές επεμβάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

vamos kardistan!!!