Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

f.c.Kardistan Vs Σελεσάν

“Ομάδα με ταυτότητα!”

Απογευματινό το παιχνίδι για την f.c.Kardistan αυτή τη φορά (στις 18.00) Με τους παίκτες της να το περιμένουν με ανυπομονησία, όχι τόσο για το διαφορετικό της ώρας, όσο για το πώς θα συμπεριφέρονταν η ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου μια και αντιμετώπιζε τους τρίτους στη βαθμολογία Σελεσάν, με πάρα πολλές ελλείψεις στη σύνθεση της. Τζουάνας, Μακρής και Κώστας δεν θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε αυτό παιχνίδι, ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Τις θέσεις τους κλήθηκαν να αναπληρώσουν οι Angelo, Billy και Tcitc (πρώτη εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα για φέτος) και τα κατάφεραν περίφημα! Όχι απλά νίκησε η f.c.Kardistan, θα μπορούσα να πω ότι έκανε “απογευματινό περίπατο!” στο δεύτερο ημίχρονο, κερδίζοντας τελικά με 7-3.
Το παιχνίδι ξεκίνησε νωχελικά από πλευράς f.c.Kardistan μια και οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα επέβαλαν ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, μέχρι να βρει ο κάθε παίκτης τη θέση του…. Στο διάστημα αυτό, οι αντίπαλοι επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό και αν είχε σταθεί λίγο περισσότερο τυχερός θα είχε προηγηθεί με σημαντική διαφορά. Οι δύο ομάδες σημειώσανε από δύο τέρματα κα το ημίχρονο έκλεισε με γκολ του Billy και την f.c.Kardistan να προηγείται με 3-2. Νωρίτερα, είχαν ισοφαρίσει διαδοχικές φορές ο Mula και ο Angelo (το πλασέ του ήταν μεγάλου παίκτου που θα έλεγε και ο παμμέγιστος Νίκος Αλέφαντος).
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας έπιασε εκπληκτική απόδοση και έκανε ό,τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πέτυχε τέσσερα τέρματα, το ένα ομορφότερο από το άλλο. Ειδικά στο γκολ του Angelo, η μπάλα άλλαξε με κινηματογραφική ταχύτητα και ο Angelo με αριστερή οβίδα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου την έστειλε στον ουρανό της αντίπαλης εστίας. Συνολικά, τα τέρματα της ομάδας σημειώσανε οι Angelo (3 τέρματα), Mula (2 τέρματα) και από ένα τέρμα οι Billy και Tcitc. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η αμιγώς καρδιτσιώτικη σύνθεση της ομάδας και η διεύρυνση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Mula.

Δεν υπάρχουν σχόλια: