Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Dent United (Φιλικό)

"Δεν χάνει ούτε και στα φιλικά..."

Όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί, η ομάδα της f.c.kardistan θα αντιμετώπιζε στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου τους Ορχομενίτες, οι οποίοι όμως λάκισαν και δεν εμφανίστηκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως το βαρύ σκορ του πρώτου ματς, ίσως η απεργία των μέσων μεταφοράς να τους αποθάρρυνε στο να αγωνιστούν για δεύτερη φορά εναντίον των φορμαρισμένων Βάσκων.Έτσι, τη λύση κλήθηκε να δώσει ο άρχοντας-ρέφερι Μπαλάφας (ειδικά για να κατευνάσει τον θυμό του γκρινιάρη Bill) και έπεισε τους αξιόμαχους Dent United να αγωνιστούν σε φιλικό αγώνα εναντίον της f.c.kardistan. Έχοντας και την πολυτέλεια της αλλαγής, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο 6 εναντίον 6. Η σύνθεση των Βάσκων: Γιώργος στο τέρμα, Goldie και Mula στην άμυνα, Bill και Κατερινιώτης στο κέντρο και Angelo στην επίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο, μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, καθώς χάσαμε άπειρες ευκαιρίες αλλά οι αντίπαλοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν προηγούμενοι με 3-2. Η κυκλοφορία της ομάδας ήταν πολύ καλή, αλλά οι τελικές προσπάθειες άστοχες. Επιστροφές στην άμυνα δεν είχαμε από τους μέσους της ομάδας, με αποτέλεσμα να έχουμε έλλειψη συνοχής. Πρέπει να μετρήσαμε πάνω από 10 κλασικές ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα, στοιχείο που πρέπει να διορθωθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας (ειδικά στα νοκ άουτ παιχνίδια).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακόμη χειρότερα, καθώς οι Dent United βάλανε και τέταρτο γκολ, ενώ αστόχησαν σε πέναλτυ (ακούσιο χέρι του Mula), φάση η οποία στάθηκε εφαλτήριο για την ολική επαναφορά της f.c.kardistan. Με πιο ασφυκτική πίεση, κερδίσαμε πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, έχοντας ευκαιρία για αντεπιθέσεις, οι οποίες όμως τις περισσότερες φορές δεν στέφονταν με επιτυχία. Κι όμως, μειώσαμε σε 4-3 και στα τρία τελευταία λεπτά σκοράραμε άλλες 2 φορές, κλέβοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Σίγουρα, η εμφάνιση θα μπορούσε να είναι και καλύτερη αλλά όταν συνεχίζεις να κερδίζεις, η ψυχολογία παραμένει σε άριστα επίπεδα. Να θυμίσουμε ότι η f.c.kardistan κλείνει το 2010 με ένα απίστευτο σερί 12 νικών (10 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο και 1 σε φιλικό).

Τα γκολ της χθεσινής αναμέτρησης πέτυχαν οι Κατερινώτης(3) και Angelo(2), ενώ στα αξιοσημείωτα τα μπινελίκια που αντάλλαξαν κλασικά οι Γιώργος και Bill, με τον Mula να προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία.

Mvp αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία ο Κατερινιώτης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel