Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Βikas (2ος γύρος)

"Ακόμα και οι Βάσκοι χάνουν καμία φορά..."

Φρένο στο απίστευτο σερί χωρίς ήττα έβαλε στην f.c.kardistan η σκληροτράχηλη ομάδα των BIKAS, καθώς κατάφερε να πετύχει μια σημαντική και δύσκολη νίκη. Οι Βάσκοι παρατάχθηκαν με ιδιόμορφη σύνθεση, καθώς κύριο χαρακτηριστικό ήταν η απουσία καθαρού επιθετικού. Ο Angelo εκμεταλλευόμενος ολιγοήμερη άδεια πήγε στα πάτρια εδάφη για να φάει μπαντζίνα, πλαστό και άλλες παραδοσιακές γεύσεις. Ο Τζουάνας επισκέφθηκε την Λαμία για να περάσει ΚΤΕΟ στο αμάξι κι έτσι η σύνθεση στο χθεσινό ματς διαμορφώθηκε ως εξής: Γιώργος (gk), Κώστας, Goldie, Mula και Bill.
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η απόδοση της f.c.kardistan κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να πάρουν προβάδισμα με 2-0. Βέβαια, την ανούσια υπεροχή την είχαν οι Βάσκοι αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν το αντίπαλο τέρμα παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Μετά την ανάπαυλα, όλα άλλαξαν προς το καλύτερο και παρότι γρήγορα διαμορφώθηκε το 3-0, το ματς πήρε τελείως διαφορετική τροπή. Παίζοντας ένα σύστημα αλά Σπαλέτι (χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό) και με πολλά τρεξίματα, η f.c.kardistan έκλεισε στα αντίπαλα καρέ τον αντίπαλο και πίεσε ασφυκτικά. Κατάφερε να μειώσει αρχικά με τον Bill και στη συνέχεια με εκπληκτικό γκολ του Κώστα έβαλε φωτιά στον αγώνα. Τα τελευταία δέκα λεπτά ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους Βάσκους, οι οποίοι έχασαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Λίγες στροφές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και παρά την πρώτη ήττα με 3-2, η πρωτιά είναι εξασφαλισμένη και μαθηματικά.

Στα παραλειπόμενα, το γκαντέμικο κολάν του Γιώργου που όποτε το φοράει, η ομάδα δεν κερδίζει. Επίσης, οι αναπάντητες κλήσεις του Costarello, που χρονικά πρέπει να συνέπεσαν με τα τεμάχια που αρπάξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Και τέλος, τα κλασικά παράπονα του Goldie για τις κολλητές κίτρινες εμφανίσεις που έχουν καταντήσει γραφικά.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Κώστας.

1 σχόλιο:

kolina είπε...

και οι μεγαλες ομαδες πρεπι να χανουν.......κολινα