Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Remal Madrid (2ος γύρος)

"Kardistan reloaded..."

Μια επική ανατροπή έκανε η f.c.kardistan στον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο τους βασιλόφρονες της Remal Madrid. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Τρίτη, όπως προανέφερα είχαμε εμβόλιμη αγωνιστική για τον 4ο όμιλο του χειμερινού πρωταθλήματος 5x5 στο Γουδή, και η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Remal Madrid. Ο αγώνας ήταν βαθμολογικά αδιάφορος για την f.c.kardistan μιας και εδώ και καιρό έχει καπαρώσει την πρώτη θέση του ομίλου και απλά περιμένει να πάρει αντίπαλο για την φάση των play off. Όμως πάντα ένα παιχνίδι με μια τέτοια ομάδα αντίπαλο δεν μπορεί να είναι αδιάφορο για τους Βάσκους της f.c.kardistan. Η f.c.kardistan κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με την εξής σύνθεση: ο Γιώργος κάτω από τα δοκάρια, ο Goldie και ο Mula το αμυντικό δίδυμο και ο Bill με τον Angelo να εναλλάσσονται σε κέντρο και επίθεση. Το παιχνιδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την f.c.kardistan μιας και βρέθηκε να προηγείται νωρίς στο σκορ με 1-0 έπειτα από σουτ του Angelo. Από εκεί και ύστερα σαν να έγινε κάτι μαγικό, όσες ευκαιρίες και αν έκανε η f.c.kardistan καμία δεν κατέληγε στο πλεκτό. πάντα κάτι γινόταν και μια επενέβαινε ο τερματοφύλακας, μια η αστοχία του επιθετικού και η f.c.kardistan δεν μπορούσε να σημειώσει τέρμα, με αποτέλεσμα να δεχτεί 3 τέρματα στις αντεπιθέσεις. Σκορ ημιχρόνου 1-3, μαγική εικόνα, αλλά τι να κάνεις, αυτά έχει το ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η f.c.kardistan μπήκε με σκοπό να κάνει δύσκολη τη ζωή του αντιπάλου για τα επόμενα 25 λεπτά. Μείωσε εκ νέου το σκορ σε 2-3 πάλι με σκόρερ τον Angelo, δέχτηκε ένα τέρμα που το ανταπέδωσε πολύ γρήγορα με σκόρερ τον Bill. Άρα έχουμε σκορ 3-4 κατά της f.c.kardistan και με το χρόνο που απομένει να είναι γύρω στα 7 λεπτά. Σε αυτό το σημείο η f.c.kardistan δέχεται και 5ο τέρμα από μια ασυνεννοησία στην αμυντική της γραμμή και όλα δείχνουν πως θα ηττηθεί.

Όσοι το πίστεψαν αυτό λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο γιατί με δυο απίστευτες γκολάρες του Bill μέσα σε ένα τετράλεπτο η f.c.kardistan πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τελικό σκορ 5-5 και τους αντιπάλους να προσπαθούν να καταλάβουν πως δεν κέρδισαν!

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Bill.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kalo to kardistan mexri tin proti fasi giati otan erxontai ta play-off patainei black out........