Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Ορχομενός (Top 16)

"Φτιαγμένη από ατσάλι..."

Μετά το πέρας της φάσης των ομίλων, όπου εδώ και καιρό η f.c.kardistan είχε καπαρώσει την πρώτη θέση, έφτασε η ώρα για τα δύσκολα ματς. Το μεγάλο στοίχημα ήταν να φανεί η συνέπεια της ομάδας και σε δυσκολότερο επίπεδο, καθώς η δυσκολία των αντιπάλων σίγουρα θα αυξανόταν.
Αντίπαλος για την φάση των 16 ήταν η ομάδα του Ορχομενού, η οποία είχε τερματίσει 4η στον όμιλο της Τρίτης. Κάποια μικροπροβληματάκια για την ωρα διεξαγωγής του αγώνα (18:00), ξεπεράστηκαν με καλή θέληση κι έτσι οι Βάσκοι παρατάχθηκαν με τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Goldie και Mula στην άμυνα, Bill σε ελέυθερο ρόλο και Angelo στην επίθεση.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2, με τον Bill να ισοφαρίζει λίγο πριν τη λήξη. Αρχικά, ο Angelo ήταν πολύ κινητικός αλλά στάθηκε άτυχος στην τελική προσπάθεια σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις. Παιχνίδι ισορροπημένο, με την f.c.kardistan να έχει την κυκλοφορία αλλά να μην μπορεί να προηγηθεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κι ενώ εντείνονταν οι προσπάθειες για να ξεκλειδώσει η άμυνα του Ορχομενού, σε κόντρα επίθεση οι Καρδιτσιώτες δέχθηκαν το τρίτο τέρμα και βρέθηκαν πάλι πίσω στο σκορ. Ακολούθησε ο διαπληκτισμός του Angelo με αντίπαλο για ένα σκληρό μαρκάρισμα και μετά την ολιγόλεπτη διακοπή, το ματς ξεκίνησε προμηνύοντας συγκλονιστικό φινάλε. Η εικόνα του παιχνιδιού είχε διαμορφωθεί ως εξής: περισσότερη κατοχή μπάλας για την f.c.kardistan και πιο κλασικές ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις για τον Ορχομενό. Φτάνουμε λοιπόν 4 λεπτά πριν τη λήξη, όπου ο Mula με φοβερή ασίστ από πλάγιο έβγαλε τον Bill σε κενό τέρμα για την ισοφάριση και με την προοπτική της παράτασης και των πέναλτυ να διαγράφεται ως η πιο πιθανή εξέλιξη.

Κι όμως...ο Bill είχε αντίθετη άποψη...μετά από πάσα του Mula, άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε κατά μέτωπο στην αντίπαλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τους Βάσκους στα ουράνια. Ντύθηκε Καίσαρας ενόψει καρναβαλιού και έδειξε ότι οι αυτοκρατορίες υπάρχουν ακόμα...Επίσης έστειλε στον κουβά τον άρχοντα Μπαλάφα που είχε ποντάρει σε νίκη του Ορχομενού!

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Bill (που πέτυχε και τα 4 τέρματα της ομάδας).

Να ευχηθούμε χρόνια πολλά και κάθε ευτυχία στην Μάγδα, σύζυγο του Angelo, η οποία είχε χθες τα γενέθλιά της. Επίσης, να παρακαλέσουμε τον Γιώργο να φέρει, στον επόμενο αγώνα για τα προημιτελικά, λουκουμάκια με γεύση τριαντάφυλλο...ξέρει αυτός...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!
ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΕΡΑΣΜΑ...