Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

f.c.Kardistan Vs 199

"Άσκηση πυρόσβεσης"

Τελευταία αγωνιστική για να συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος, και η ένδοξη ομάδα της f.c.kardistan αντιμετώπισε τους συμπαθείς πυροσβέστες των 199.

Δύσκολη η ολοκλήρωση της σύνθεσης, μιας και πολλοί παίχτες δεν μπορούσαν να δώσουν το παρών για διάφορους λόγους. Έτσι με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, στους αναντικατάστατους Γιώργο, Mula και Bill, προστέθηκαν ο Παναγιώτης και ο Dimi (γνωστός ρεπόρτερ μεγάλου καναλιού). Εύλογη η ανησυχία των μελών της ομάδας για το αν θα μπορούσε να υπάρξει αγωνιστικός προσανατολισμός με τόσο αλλαγμένη σύνθεση.

Στα πρώτα λεπτά, έχοντας καλή κυκλοφορία και με σκόρερ τον Dimi, οι Βάσκοι προηγήθηκαν 1-0 και κάπου εκεί επαναπαύτηκαν. Κάποια αβίαστα λάθη στο χώρο του κέντρου απέφεραν φτηνά γκολ υπέρ των 199 κι έτσι το σκορ γρήγορα γύρισε σε 1-3. Ο Mula με αριστερό σουτ μείωσε σε 2-3 κι ενώ η πίεση άρχισε να μεγαλώνει για την ισοφάριση, οι αντίπαλοι σε κόντρα επίθεση κάνανε το 2-4. Το ημίχρονο έληξε με διαφορά ενός γκολ, καθώς ο Bill πλάσαρε εύστοχα ύστερα από την ασίστ του Παναγιώτη.

Δίνοντας όρκο νίκης, οι Βάσκοι μπήκανε αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το χρυσό τρίποντο. Με σκυλίσια άμυνα και τον Dimi να γυρνάει λίγο πιο πίσω, παίξανε όπως έπρεπε και ανταμείφθηκαν για την προσπάθεια. Κατάφεραν να μην δεχτούν ούτε ένα τέρμα και να σημειώσουν τρία, παίρνοντας τη νίκη με 6-4. Τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν οι Dimi(2) και Παναγιώτης.


Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Mula.

Στα παραλειπόμενα του ματς τώρα...

  • Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη και η εδραίωση στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
  • Οι ανυπόφοροι πόνοι του Παναγιώτη που δεν τον άφηναν να τρέξει όσο θα ήθελε.
  • Οι κλασικές πλέον διενέξεις του Bill για σκληρά μαρκαρίσματα.
  • Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία των 199 να ισοφαρίσουν σε κρίσιμο σημείο του ματς κι ενώ το σκορ ήταν 5-4.
  • Η μαγική μπαλιά του Mula στον Παναγιώτη που όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.
  • Τα κωλομπαράδικα εμπορικά τραγούδια που επέλεξε ο Bill για την επιστροφή στο σπίτι.

Να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα με υγεία. Όποιος βρεθεί αυτές τις μέρες προς Καρδίτσα, ας επικοινωνήσει με τα μέλη της ομάδας για να τον κεράσουμε αρνάκι, κοκορετσάκι, τσίπρο και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: