Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

f.c.Kardistan Vs Dent United

"Κακός δαίμονας"

Το πρωτάθλημα συνεχίστηκε με δύσκολο παιχνίδι για τους Καρδιτσιώτες, καθώς κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον κακό τους δαίμονα Dent United. Γνώριμη σύνθεση για την f.c.kardistan με τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Goldie και Mula στην άμυνα, Bill στο κέντρο και Angelo στην επίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους Βάσκους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή. Ο Bill έδωσε το προβάδισμα κι αφού στις επόμενες 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες δεν σημειώθηκε το δεύτερο γκολ, μοιραία επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 1-1, μετά από ένα κλειστό παιχνίδι τακτικής.Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ονειρικά για την f.c.kardistan καθώς μέσα σε λίγα λεπτά, προηγήθηκε με 3-1 χάρη σε δύο πανέμορφα τέρματα του Bill. Στο ένα γκολ, έπαιξε φανταστικά το ένα-δύο με τον Angelo και πλάσαρε σωστά, και στο άλλο τελείωσε την φάση στην κλασική πλέον κομπίνα από το κόρνερ του Mula. Γρήγορα όμως άλλαξε η εικόνα του ματς, με τους Dent United να επιτίθενται μαζικά και με όπλο την άριστη φυσική κατάσταση ανατρέψανε το σκορ σε 7-3 υπέρ τους τρέχοντας ένα σερί 6-0. Ο Angelo με αριστερή βολίδα μείωσε προς στιγμήν, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε ήττα για την f.c.kardistan με 4-8.

Συμπερασματικά, μπορεί να φανεί παράδοξο, αλλά η εμφάνιση της ομάδας ήταν καλή. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι χάσαμε από καλύτερο αντίπαλο και να σκεφτούμε ότι αν επαναλάβουμε τέτοιες εμφανίσεις, θα πάρουμε μαζεμένες νίκες στα επόμενα ματς.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Bill.

1 σχόλιο:

Sir Adam είπε...

kahmenoi.rezilia,xalia,aparadektoi,lesiaaaaaaaaaaaa