Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

f.c.Kardistan Vs Ημίθεοι

"Ανάβαση προς τον Όλυμπο..."

Με αποκλειστικό στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη που θα της επέτρεπε να αναρριχηθεί κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, η f.c.kardistan αντιμετώπισε την ομάδα των Ημίθεων σε ένα ματς που διεξήχθη την Πέμπτη 14/04/2011.

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό (ούτε που θυμόμαστε πότε συνέβη τελευταία φορά), η σύνθεση της ομάδας αποτελούνταν από 7 παίχτες δίνοντας την πολυτέλεια σε πιο συχνές αλλαγές και καλύτερο καταμερισμό δυνάμεων. Ο Γιώργος ήταν κάτω από τα γκολπόστ, Goldie και Mula στην άμυνα, Τζουάνας, Bill, Costarello και Τάσος (ντεμποότο για τον Καρδιτσιώτη) να εναλλάσσονται σε κέντρο και επίθεση.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με την f.c.kardistan να προηγείται με 2-1 χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Bill, ενώ ενδιάμεσα είχαν ισοφαρίσει προσωρινά οι αντίπαλοι έπειτα από αδράνεια του Goldie. Στα highlights η επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε πλασέ του Τζουάνα στέλνοντας την μπάλα με δυσκολία στο οριζόντιο δοκάρι.

Μετά την ανάπαυλα, οι Βάσκοι μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το ματς γρήγορα, κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Άψογη κυκλοφορία, πολλές κάθετες πάσες για γκολ, αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, μιας και ο κύπριος τερματοφύλακας των Ημίθεων βρέθηκε σε φανταστική μέρα. Το τρίτο γκολ της ομάδας σημείωσε ο Mula με πλασέ κάτω από τα πόδια και την σκυτάλη πήρε ο αναγεννημένος Τζουάνας σημειώνοντας άλλα δύο γκολ. Τελικό σκορ νίκη με 5-3, καθώς οι Ημίθεοι μειώσανε σε στιγμές ακίνδυνες για την εξέλιξη του αγώνα.

Μερικά παραλειπόμενα από τον αγώνα:
  • Η αργοπορημένη άφιξη των Τζουάνα και Mula στο γήπεδο εξαιτίας τρομερής κίνησης.
  • Η βιαστική αναχώρηση του Γιώργου μετά τη λήξη του ματς, για να προλάβει συναυλία του Θανάση και να πιει πάλι μεγάλες ποσότητες από τσίπρο.
  • Το all time classic σακάκι του Costarello, ο οποίος θύμιζε παλιακό επαρχιώτη που κατέβηκε να πουλήσει αυγά και ζαρζαβάτια στην πόλη.
Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Τζουάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: