Τρίτη 5 Απριλίου 2011

f.c.Kardistan Vs Ηράκ

"Άνετη επικράτηση…"

Λόγω του ότι η f.c.kardistan είχε μείνει πίσω στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις, κλήθηκε να δώσει εξ αναβολής αγώνα το Σάββατο με την ομάδα των Ηράκ. Ο συγκεκριμένος αντίπαλος είχε δυσκολέψει αρκετά την f.c.kardistan στο τελευταίο παιχνίδι που είχαν δώσει μεταξύ τους οι δυο ομάδες… (ισοπαλία 3-3). Άρα και η Σαββατιάτικη αναμέτρηση φάνταζε αρκετά δύσκολη, αν αναλογιστούμε και τις απουσίες των Mula και Angelo. Επίσης με το συνολικό ρεκόρ της f.c.kardistan, μόλις μια νίκη σε τρία παιχνίδια, η νίκη ήταν μονόδρομος για να μπορέσει η f.c.kardistan να μπει στη διεκδίκηση μια εκ των δυο πρώτων προνομιούχων θέσεων!

Η f.c.kardistan κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους Γιώργο, Bill, Goldie, Costarello και τον πρωτοεμφανιζόμενο Θοδωρή. Η f.c.kardistan επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και δεν άφησε για καμία στιγμή τον αντίπαλο να πιστέψει ότι θα μπορέσει να πάρει κάτι θετικό από αυτό το παιχνιδι. Με πρωτεργάτες τον Bill και τον Θοδωρή η f.c.kardistan βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με σκορ 6-2. Bill και Θοδωρής σημείωσαν αμφότεροι από 3 γκολ. Τα δυο από τα τρία γκολ του Θοδωρή ήταν με εκπληκτικά σουτ βολίδες προς την εστία των Ηράκ.

Μετά την ανάπαυλα και ενώ υπήρχε ήδη μεγάλη διαφορά στο σκορ, η f.c.kardistan χαλάρωσε με αποτέλεσμα να μην σημειωθούν αρκετά τέρματα, μόνο ένα για την κάθε ομάδα. Το γκολ της f.c.kardistan σημείωσε ο Costarello, έτσι είχαμε τη διαμόρφωση του τελικού σκορ σε 7-3 υπέρ της f.c.kardistan, και την αναρρίχηση της σε υψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα από την έβδομη που βρισκόταν πριν από αυτόν τον αγώνα.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Θοδωρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: