Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Coinflip

"Σεμινάρια τακτικής"

Έχοντας πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη της προηγούμενης Τρίτης κόντρα στους Τυφάων, οι Βάσκοι αυτονομιστές της f.c.kardistan αντιμετώπισαν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής τους Coinflip. Μόνο μία αλλαγή στην σύνθεση, καθώς τους Γιώργο, Bill, Mula, Angelo, πλαισίωσε ο Costarello αντικαθιστώντας τον Τζουάνα, ο οποίος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 2-2, με τον Costarello να πετυχαίνει και τα 2 τέρματα. Στο πρώτο συνδυάστηκε άψογα με τον Angelo, ενώ στο δεύτερο τελείωσε ιδανικά με κεραυνό την ασίστ του Mula. Αμυντικά, υπήρχαν κάποιες δυσλειτουργίες καθώς το δίδυμο Bill-Mula έτρεχε παντού για να μαρκάρει παίχτη παραπάνω καθώς βοήθεια από τους μπροστινούς δεν ερχόταν με τίποτα. Άξιο αναφοράς το κρέμασμα του Γιώργου (είχε βγει για βοσκή) από την σέντρα στο δεύτερο γκολ των αντιπάλων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς κρεμόταν από μια κλωστή. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε καθαρό μυαλό να τελειώσει τις φάσεις όπως έπρεπε κι έτσι ένα δεκάλεπτο πριν τη λήξη τίποτα δεν είχε αλλάξει. Ο
Γιώργος, ομολογουμένως βοήθησε με σταθερές αποκρούσεις και ρέφαρε την γκέλα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Bill με τον Mula ήταν απροσπέλαστοι στα αμυντικά τους καθήκοντα κι όταν ο Angelo έδωσε το προβάδισμα με 3-2, η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει καθαρά υπέρ των Βάσκων. Η διαχείριση του χρόνου έγινε με επαγγελματικό τρόπο, και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την λήξη, όταν Mula και Angelo κρύψανε την μπάλα κι ο δεύτερος έγραψε το τελικό 4-2 μέσα σε πανηγυρισμούς. Ο άρχοντας Μπαλάφας στις καθιερωμένες δηλώσεις εξέφρασε τον θαυμασμό του για την τακτική που ακολούθησε η f.c.kardistan, αλλά και τον προβληματισμό του για την έλλειψη θεάματος. Περαιτέρω ανάλυση θα ακολουθήσει την Δευτέρα με τον τιτάνα Νίκο Αλέφαντο στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Mvp
μετά από ψηφοφορία ανδείχθηκε ο Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: