Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Μεσοπόταμος

"Νεύρα εκτός ελέγχου"

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την f.c.kardistan στο πρωτάθλημα, με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά νεύρα και την έκρυθμη κατάσταση που λίγο έλειψε να φτάσει εκτός ελέγχου. Η σύνθεση των Βάσκων αποτελούνταν από τους Γιώργο, Mula, Goldie, Bill και Angelo. Μετά από 8 αγωνιστικές, ο συνολικός απολογισμός είναι 11 βαθμοί με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Στα αγωνιστικά, κύριο αίτιο της ήττας αποτέλεσε το πολύ νωθρό ξεκίνημα που είχε ως αποτέλεσμα να λήξει το πρώτο ημίχρονο με 0-4. Ομολογουμένως, η αντίπαλη ομάδα έπαιζε μία ταχύτητα πάνω, αλλά προς το τέλος του ημιχρόνου θα μπορούσε να μικρύνει η ψαλίδα του σκορ ειδικά με τις ευκαιρίες του Angelo.
Στο δεύτερο ημίχρονο, σαφώς η εικόνα της f.c.kardistan βελτιώθηκε. Με μεγαλύτερη μαχητικότητα και διάθεση να το παλέψει, σημείωσε τρία τέρματα και έχασε σωρεία ευκαιριών με κύριο εκφραστή τον Angelo που βρέθηκε σε άσχημη μέρα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 3-6, με τα γκολ να σημειώνουν οι Bill(1), Mula(1) και Angelo(1).

Στα σημαντικά γεγονότα του αγώνα αξίζει να συμπεριληφθεί το ξέσπασμα του Goldie με αφορμή τα διαιτητικά σφυρίγματα του Μπαλάφα. Ευτυχώς που συνετίστηκε και συνέχισε κανονικά μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Όσον αφορά την συμπεριφορά των αντιπάλων, δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο θαυμασμός για το αξεπέραστο ήθος τους, οπότε στο ματς του β' γύρου οι Καρδιτσιώτες θα ανταποδώσουν όπως πρέπει. Για την διαιτησία, επίσης μόνο θετικά λόγια μπορούμε να εκφράσουμε, και προσδοκούμε πάντα σε ανάλογη αντιμετώπιση.

Mvp μετά από ψηφοφορία ανδείχθηκε ο Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: