Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Dent United

"Ατυχία…"

Με σύνθεση ανάγκης κατέβηκε η f.c.kardistan στο χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τη Dent United μιας και στη δεδομένη απουσία του Mula λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού αναψυχής στη γειτονική Τουρκία προστέθηκαν οι διαδοχικές αρνήσεις των Τζουάνα, Costarello, Τάσο και Goldie να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα (κυρίως για επαγγελματικούς λόγους). Έτσι τους “σίγουρους” Γιώργο, Bill και Angelo πλαισίωσαν οι Ντάφλος και Ζουπούλης (η νέα μεταγραφή της f.c.kardistan από τη Σελεσάν).
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε ρυθμό μιας και οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες διαδέχονταν η μια την άλλη.Η Dent United ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ με ένα περίεργο σουτ έξω από τη περιοχή το όποιο αιφνιδίασε τον Γιώργο, αλλά η f.c.kardistan δεν το έβαλε κάτω… Ισοφάρισε το παιχνίδι με σουτ κεραυνό του “εορτάζοντα” Angelo. Η Dent United ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ κάνοντας το 1-2 αλλά η f.c.kardistan δεν παρέδωσε τα όπλα και ξανά ισοφάρισε το παιχνίδι με τον ίδιο παίκτη! Εκεί που βλέπαμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται, (δλδ. η f.c.kardistan να ξαναβρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-3) η f.c.kardistan σημείωσε δυο διαδοχικά τέρματα (Angelo και Ντάφλος) και βρέθηκε να προηγείται με σκορ 4-3, αλλά κάπου εκεί χτύπησε η ατυχία… δέχθηκε δυο διαδοχικά γκολ και με σκορ 4-5 κατά της f.c.kardistan το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. (να σημειώσουμε ότι σε αυτό το διάστημα ο Angelo είχε δυο δοκάρια).

Στο δεύτερο μέρος η f.c.kardistan κατέβηκε αποφασισμένη να φέρει στα ίσια το παιχνίδι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει ότι καλύτερο από αυτό. Από την αρχή πίεζε σε όλο το γήπεδο (κύριος με τον Bill, που δεν άφηνε κυριολεκτικά τους αντιπάλους να ανασάνουν). Αντί όμως της ισοφάρισης, ήρθε η διεύρυνση του σκορ από τη Dent United σε 4-6. Στη συνέχεια η f.c.kardistan μείωσε το σκορ σε 5-6 με σκόρερ το Bill και πίεσε τον αντίπαλο στα τελευταία δέκα λεπτά για να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Δυστυχώς η f.c.kardistan δεν τα κατάφερε και έτσι το 5-6 έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στην καλύτερη ευκαιρία για να ισοφάρισει ο Angelo είχε πάλι δοκάρι ( τρίτο στον αγώνα).

Σε γενικές γραμμές η f.c.kardistan πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση μιας και ο Ζουπούλης που δεν αναφέρθηκε κάποια συγκεκριμένη ενέργεια του, ήταν αρκετά σταθερός και αποτελεσματικός κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Ντάφλος παίζοντας τις περισσότερες φορές τη μπάλα με τη μια τροφοδοτούσε υπέροχα τον Angelo. Τέλος οι τρεις Γιώργος - Angelo - Bill επέδειξαν τον κλασικό δυναμισμό και την απαραίτητη σοβαρότητα που τους διέπει κάθε φορά που αγωνίζονται με την φανέλα της f.c.kardistan.


Mvp
μετά από ψηφοφορία ανδείχθηκε ο Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: