Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Κέρκης (2ος γύρος)

"Σφαγή για άλλη μια φορά"

Σε έναν όμιλο φωτιά, που οι ισορροπίες είναι πολύ εύθραυστες, το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής είχε ματς εναντίον των παλιών γνώριμων Κέρκης για τους Βάσκους αυτονομιστές. Στους αναντικατάστατους Γιώργο, Bill, Mula και Angelo, προστέθηκε ο Μαχμούντ (κι αυτός καρδιτσιώτικης καταγωγής φυσικά).

Αποκλειστικός στόχος πριν το παιχνίδι οι 3 βαθμοί, δυστυχώς όμως η συγκομιδή για την f.c.kardistan ήταν μόνο ο βαθμός της ισοπαλίας, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 5-5. Στο πρώτο ημίχρονο, το ξεκίνημα ήταν ιδανικό με τον Μαχμούντ να σκοράρει 2 φορές και την ομάδα να δείχνει έτοιμη για το τρίποντο. Οι αντίπαλοι όμως ισοφάρισαν σε 2-2, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα ο Angelo με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ από πλάγια αριστερά έδωσε ισχνό προβάδισμα με 3-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό άλλαξε κάπως με τους Κέρκης να προηγούνται με 3-4 και τα νεύρα των παιχτών της f.c.kardistan να βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Ο εντυπωσιακός Μαχμούντ σκόραρε άλλες δύο φορές για το 5-4, δυστυχώς όμως το τελικό σκορ έμελλε να είναι το ισόπαλο 5-5. Χαρακτηριστική η τελευταία φάση του ματς, όπου ο Bill λανθασμένα τέλειωσε την προσπάθεια μόνος του αντί να πασάρει είτε στον Mula είτε στον Angelo.
Όσο για την διαιτησία του Μπαλάφα, οι σφαγές συνεχίζονται. Σφυρίγματα με διαφορετικά κριτήρια, πνίξιμο καραμπινάτου πέναλτι, δύο δίλεπτες αποβολές και τα μυαλά μας πονάνε. Ο Mula εκτός εαυτού αντάλλαξε γαλλικά με έναν αντίπαλο και δικαίως αποβλήθηκε (με τον οποίο φυσικά τα βρήκαν μετά την λήξη του ματς) ενώ ως αρχηγός δήλωσε εμφατικά ότι "πλέον η ομάδα δεν θα κάνει την πάπια. Προτιμούμε να χάνουμε με ψηλά το κεφάλι, παρά να είμαστε οι Παναγίες του τουρνουά, να τις τρώμε στο κεφάλι και να λέμε κι ευχαριστώ. Θα παλέψουμε όλα τα ματς και στο τέλος θα χαμογελάσουμε ακόμη και με κόντρα διαιτησίες".

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Μαχμούντ, που σημείωσε 4 γκολ σε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: