Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Vendeta (2ος γύρος)

"Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις"

Μπαίνοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία του ομίλου και με κάθε ματς να είναι ουσιαστικά ως ξεχωριστός τελικός, η f.c.kardistan αντιμετώπισε τους Vendeta για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στον καταρτισμό της σύνθεσης, μιας και ο Γιώργος απουσίαζε στην Πύλο για τοπογραφικές μελέτες, Τζουάνας και Angelo έπρεπε να δουλέψουν απόγευμα, κι έτσι είδαμε τελικά τον Goldie κάτω από τα γκολπόστ, Bill και Τάσο στην αμυντική διάταξη, Μαχμούντ πανταχού παρόντα και Mula στην επίθεση της ομάδας.
Από την αρχή του αγώνα, φάνηκε ξεκάθαρα ότι τελικός νικητής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την f.c.kardistan. Το πρώτο τέρμα σημείωσε ο Μαχμούντ έπειτα από ασίστ του Mula, ενώ στα επόμενα δύο γκολ οι ρόλοι αντιστράφηκαν με μαγικές κάθετες του Μαχμούντ να μετουσιώνονται σε γκολ από τον αρχηγό. Το ημίχρονο έληξε με 4-0 και με πολύ καλήκυκλοφορία, στην οποία βοήθησαν όλοι ανεξαιρέτως.
Στην επανάληψη, αν εξαιρέσουμε ένα πολύ μικρό κενό διάστημα στο οποίο η αντίπαλη ομάδα πέτυχε δύο τέρματα, τα ηνία του αγώνα παραμείνανε στους Καρδιτσιώτες. Σκοράρανε όλοι οι παίχτες, ακόμη και ο Goldie που έκανε επέλαση για να γράψει το τελικό 11-2, σκορ απολύτως αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα. Συνολικά τα τέρματα σημειώσανε οι Μαχμούντ(5), Mula(3), Bill(1), Goldie(1) και Τάσος(1).

Πλέον, η f.c.kardistan έχει 15 βαθμούς με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Mula.

Δεν υπάρχουν σχόλια: