Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Σπάρτακος (final 8, 1st leg)

"Ένα βήμα πριν τα ημιτελικά"

Ο προγραμματισμένος πρώτος προημιτελικός της Δευτέρας αναβλήθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής και διεξήχθη την Τετάρτη 08/02 με το θερμόμετρο μετά βίας να ξεπερνά το μηδέν. Οι Βάσκοι αυτονομιστές της f.c.kardistan παρατάχθηκαν με την κλασική σύνθεση, δηλαδή με τους Γιώργο, Bill, Μαχμούντ, Mula και Angelo απέναντι στην ομάδα του Σπάρτακου, η οποία είχε καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο της Δευτέρας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τον Σπάρτακο να καταφέρνει να πάρει την πρωτοπορία στο σκορ με 1-0. Λίγα λεπτά μετά, ο Μαχμούντ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι αλλά πήρε το αίμα του πίσω όταν σε σουτ του Angelo βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να κάνει το 1-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Ο Γιώργος, όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερότατος και ενέπνεε εμπιστοσύνη και στην υπόλοιπη ομάδα.
Μετά την ανάπαυλα κι έχοντας ήδη διαφοροποιήσει το σύστημα σε 2-1-1 από 1-2-1, οι Καρδιτσιώτες πήραν ολοκληρωτικά τα ηνία του ματς και κατόρθωσαν να σκοράρουν δύο φορές ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-1. Αρχικά, ο Bill εκμεταλλεύθηκε την κάθετη του Mula πλασάροντας εύστοχα και στη συνέχεια, ο Μαχμούντ με δεξί σουτ ολοκλήρωσε επιτυχώς την προσπάθεια του Angelo. Αμυντικά, η ομάδα απέδωσε εξαιρετικά έχοντας άψογη αλληλοκάλυψη και κατάφερε να μην απειληθεί ουσιαστικά σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς, οι αρκετές ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν για την διεύρυνση του σκορ δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο τέρμα κι έτσι όλα παραμένουν ανοιχτά στην υπόθεση πρόκριση.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Μαχμούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: