Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Σελεσάν (Top 16, 2nd leg)

"Πρόκριση στα προημιτελικά με μπόλικο άγχος"

Μετά από μόλις τρεις μέρες, οι δύο ομάδες διασταύρωσαν ξανά τα ξίφη τους σε έναν αγώνα δίχως αύριο, αγωνιζόμενες αυτή τη φορά σε σαφώς καλύτερες καιρικές συνθήκες μιας και η θερμοκρασία ανέβηκε αισθητά. Η f.c.kardistan έχοντας νικήσει στο πρώτο ματς, ήθελε να ζευγαρώσει τις νίκες και να προκριθεί για άλλη μια φορά στα προημιτελικά του πρωταθλήματος.

Χωρίς καμία απολύτως αλλαγή παρατάχθηκε η f.c.kardistan, δηλαδή με τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Bill σε ρόλο λίμπερο, Μαχμούντ και Mula στις πτέρυγες, και Angelo στην επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο, οι Σελεσάν προηγήθηκαν κόντρα στην ροή του αγώνα, γρήγορα όμως ο Angelo ισοφάρισε σε 1-1. Με ατομική ενέργεια και ασίστ του Mula στον Μαχμούντ σημειώθηκε το 2-1, αλλά γρήγορα είχαμε την ισοφάριση από τους Σελεσάν σε 2-2. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, η f.c.kardistan πίεσε χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.




Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι Καρδιτσιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και ευτύχησαν να σκοράρουν δύο τέρματα με τον Angelo παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Στο 4-2, είδαμε σπάνιας ομορφιάς τελείωμα από τον επιθετικό της ομάδας, ο οποίος τέλειωσε άψογα την μαγική κάθετη του Mula. Από κει και πέρα, οι Σελεσάν κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να αφήνουν τα νώτα τους ακάλυπτα. Δυστυχώς για πολλά λεπτά, κυρίως ο Angelo αλλά και ο Μαχμούντ, δεν είχαν το καθαρό μυαλό να τελειώσουν μία από τις πάμπολλες ευκαιρίες. Αφού κάποιες φορές η εστία του Γιώργου δεν παραβιάστηκε με υπερπροσπάθεια της άμυνας, έξι λεπτά πριν το τέλος σημειώθηκε το 4-3 από τους Σελεσάν και το ματς πήρε φωτιά. Τελικά, λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης, ο Angelo με κεφαλιά έγραψε το τελικό 5-3 σφραγίζοντας την πολυπόθητη πρόκριση για την f.c.kardistan.
  • Να ευχηθούμε στον Bill ό,τι καλύτερο για τα γενέθλιά του, όπως το ίδιο ευχόμαστε και στον άρχοντα Μπαλάφα, που τυχαίνει να έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τον Bill.
  • Να σημειωθεί στα παραλειπόμενα ότι οι παίχτες και των δύο ομάδων γλυκάθηκαν με σοκολατάκια πολυτελείας από τον 28χρονο πλέον Bill.
  • Πλέον, αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κλήρωση για τα προημιτελικά, στα οποία οι Καρδιτσιώτες θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω για την ημιτελική φάση του θεσμού.
  • Κατά την επιστροφή με το αυτοκίνητο του Bill, το τραγούδι που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν μια μεγάλη βραζιλιάνικη επιτυχία (ομοιότητες στην προφορά με τα καρδιτσιώτικα είναι τυχαίες) με τίτλο "Ai Se Eu Te Pego".

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Μαχμούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: