Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Σπάρτακος (final 8, 2nd leg)

"Πικρός αποκλεισμός"

Μεγάλη πίκρα και απογοήτευση έκρυβε ο επαναληπτικός προημιτελικός για την f.c.kardistan, καθώς δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης παρά το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Παίζοντας ακριβώς με την ίδια σύνθεση, οι Καρδιτσιώτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να διαφυλάξουν τα νώτα τους. Η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να απαλλαχθεί από το άγχος σημειώνοντας δύο τέρματα, κι έτσι όλα ήταν σαν να ξεκινούσαν από την αρχή. Ο Mula με αρχηγικό γκολ μείωσε πριν το ημίχρονο σε 2-1, αλλάζοντας την ψυχολογία της ομάδας προς το καλύτερο.Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο, και παρά το γεγονός ότι ο Μαχμούντ με φοβερή προσπάθεια ισοφάρισε προσωρινά, ο Σπάρτακος πήρε γρήγορα ξανά το προβάδισμα με 4-2. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως από τον Angelo (δεν δικαιολογείται για την κλάση του), δεν επέτρεψαν στην f.c.kardistan να βάλει το τέρμα που θα της έδινε την πρόκριση.
Με το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Mula με υπερένταση χτύπησε μη μπορώντας να συνεχίσει στην παράταση, με φυσιολογική κατάληξη να χαθεί η πρόκριση. Τελικό σκορ ήττα με 2-6 και μια πικρή γεύση για τον άδοξο αποκλεισμό.

Ας ευχηθούμε οι παίχτες της ομάδας να βγουν πιο δυνατοί και να έχουν καλύτερη πορεία στις επόμενες διοργανώσεις. Γιατί όπως λέει και ένα ρητό.... "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: