Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

f.c.Kardistan Vs Τυφάων (2ος γύρος)

 "Βομβαρδισμός από μακρινή απόσταση"

Μετά την τραγική εμφάνιση κόντρα στους Φιλοσόφους, η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους σχεδόν μόνιμους πρωταθλητές Τυφάων. Με την κλασική τους σύνθεση, (Γιώργος, Μαχμούντ, Bill, Mula και Angelo) οι Καρδιτσιώτες παρατάχθηκαν με στόχο μια καλή παρουσία και αν οι συνθήκες το επέτρεπαν, ίσως και τη νίκη.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ιδανικά, καθώς η αμυντική λειτουργία ήταν σχεδόν άψογη και ο Γιώργος κατέβαζε ρολά στα σουτ των αντιπάλων. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 3-2 υπέρ της f.c.kardistan, με τους Μαχμούντ, Angelo και Mula να σημειώνουν από ένα γκολ. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει για το τέρμα του Μαχμούντ, ο οποίος πέρασε τους πάντες με φανταστικές προσποιήσεις και πλάσαρε από πλάγια θέση εύστοχα.

Η εικόνα στην επανάληψη διαφοροποιήθηκε με τους Τυφάων να προχωρούν σε αρκετές αλλαγές και να παίρνουν σταδιακά τα ηνία του αγώνα. Το σημείο κλειδί ήταν τα πολλά μακρινά σουτ που εξαπολύονταν με φοβερή δύναμη. Ο Γιώργος δεν μπορούσε να αποκρούσει όλες αυτές τις οβίδες και μοιραία, η πλάστιγγα έγειρε συντριπτικά υπέρ των Τυφάων. Τελικό σκορ 10-5, με τους Αngelo και Μαχμούντ να σημείωνουν από ένα τέρμα στο 2ο ημίχρονο και τους Καρδιτσιώτες να υφίστανται δεύτερη σερί ήττα και να παραμένουν στους 15 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: