Τρίτη 29 Μαΐου 2012

f.c.Kardistan Vs Κέρκης (2ος γύρος)

"Τζάμπα απώλεια βαθμών"

Κρίμα κι άδικο να χάνονται βαθμοί με τέτοιο τρόπο, σαν κι αυτόν που παρακολουθήσαμε στο ματς της f.c.kardistan της περασμένης Τρίτης. Έχοντας απόντα τον καθαρόαιμο επιθετικό της ομάδας Angelo, οι Καρδιτσιώτες παρατάχθηκαν με τους Γιώργο, Μαχμούντ. Mula, Bill και Ζουπούλη. Πριν το ματς υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα κατακτούνταν οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί, αλλά η συνέχεια είχε πικρό φινάλε.

Στο πρώτο ημίχρονο, είδαμε την f.c.kardistan να έχει τα ηνία του αγώνα και να προηγείται με 3-1, αξιοποιώντας την πολύ καλή αμυντική λειτουργία και την ενέργεια που έβγαζαν οι παίχτες της στον επιθετικό τομέα. Σε αυτό το διάστημα, ένα τέρμα σημείωσε ο Μαχμούντ και δυο Bill ( το ένα με δεξί κεραυνό έπειτα από κόρνερ). 

Η εικόνα δυστυχώς άλλαξε προς το χειρότερο μετά την ανάπαυλα και παρά το 4-1 από ηρωική προσπάθεια του Bill, το κλασικό πλέον black out έκανε την εμφάνισή του. Το καθαρό μυαλό στις τελικές προσπάθειες έλειψε, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε κάποιες πολύ καλές επεμβάσεις και το ματς άρχισε να γυρίζει. Η ομάδα των Κέρκης κατάφερε να σημειώσει τρία τέρματα στο τελευταίο τέταρτο του ματς και να στερήσει δύο βαθμούς από τους Καρδιτσιώτες. Στο τρίτο γκολ, ο κατά τα άλλα πολύ καλός Ζουπούλης έχασε τον προσωπικό του αντίπαλο σε στημένη φάση, ενώ στο τέταρτο γκολ ακέραιη αυθύνη έχει ο Γιώργος καθώς δέχθηκε μακρινό σουτ κάτω από τα πόδια. Ιδιαίτερα άτυχος ο capitano Mula που είδε τρεις πολύ καλές προσπάθειές του να σταματούν είτε στο δοκάρι είτε στον τερματοφύλακα.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Bill.

1 σχόλιο:

Achilles Maintas είπε...

afto pou xerw egw einai pws apo tote pou vrikes gomena de mporeis na mazepseis ta podia sou !
Tyxaio? De nomizw...