Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

f.c.Kardistan Vs Φιλόσοφοι

"Τραγική εμφάνιση και βαριά ήττα"

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής για το εαρινό πρωτάθλημα, η f.c.kardistan αντιμετώπισε την ομάδα των Φιλοσόφων, με τους οποίους δεν είχε ξανααναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν. Η μόνη αλλαγή στη σύνθεση για τους Καρδιτσιώτες ήταν ο Τάσος που αντικατέστησε τον Angelo και πλαισίωσε τους Γιώργο, Μαχμούντ, Mula και Bill.

Η αρχή του αγώνα δεν προμήνυε σε τίποτα το τι θα επακολουθούσε. Κι αυτό γιατί η f.c.kardistan παίζοντας προσεκτικά το σύστημα των αντεπιθέσεων, κατάφερε να προηγηθεί με 4-1, χάρη σε τέρματα των Μαχμούντ(3) και Τάσου(1). Κάπου εκεί, επήλθε χαλάρωση, η αλληλοκάλυψη έγινε άγνωστη λέξη και οι Φιλόσοφοι άρχισαν να ξεδιπλώνουν τις αρετές τους. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, είχε γίνει ανατροπή στα δεδομένα του ματς και οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 4-5.
Η εικόνα της f.c.kardistan στην επανάληψη ήταν απαράδεκτη, ίσως μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στην ιστορία της ομάδας. Δεν υπήρχε διάθεση, δεν εφαρμοζόταν κανένα πλάνο και σε όλα αυτά ήρθε και ο άγριος καυγάς μεταξύ Γιώργου και Bill, με τον οποίο τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα. Μοιραία, οι Φιλόσοφοι έκαναν ό,τι θέλανε στον αγωνιστικό χώρο και εκτοξεύσανε τη διαφορά στα ύψη, παίρνοντας τη νίκη με το εντυπωσιακό 12-4. Για να καταλάβουμε το μέγεθος της τραγωδίας, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι οι Φιλόσοφοι τρέξανε ένα σερί 11-0, αφού είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 4-1 ατην αρχή του ματς.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή προφανώς οι Καρδιτσιώτες δεν ξέχασαν την μπάλα που ξέρουν μέσα σε ένα βράδυ, ας κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους, ας αφήσουν στην άκρη εγωισμούς και νεύρα, και την επόμενη φορά θα δούμε άλλο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: