Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

f.c.Kardistan Vs Vendetta (2ος γύρος)

"Καταραμένε Μάη, φύγε και μην ξαναγυρίσεις"

Όχι ότι ο Μάης δεν είναι ωραίος μήνας... όχι ότι δεν έχουμε ωραίες εικόνες από τον Μάη... Αλλά αυτός ο μήνας που τελειώνει σήμερα ήταν καταστροφικός για την f.c.kardistan! Κι αυτό γιατί με το ματς κόντρα στους Vendetta, συμπληρώθηκε ένα καρέ αγώνων με μόλις μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν για την υπόθεση πρόκριση και θα πρέπει στα επόμενα ματς, οι Καρδιτσιώτες να πάρουν μαζεμένους βαθμούς για να μην έχουν προβλήματα.

Στο ματς της Τρίτης, η f.c.kardistan παρατάχθηκε χωρίς σταθερό τερματοφύλακα κάτω από τα γκολπόστ, κι αυτό γιατί ο Γιώργος είχε κανονίσει να πάρει την ετήσια δόση κουλτούρας που του αναλογεί, παρακολουθώντας θεατρική παράσταση. Ο επιθετικός της ομάδας Angelo απουσίαζε για δεύτερο σερί αγώνα, αυτή τη φορά για ιατρικούς λόγους κι έτσι η σύνθεση διαμορφώθηκε με Μαχμούντ, Τάσο, Τζουάνα, Bill και Mula
Στην ανάλυση του αγώνα, θα διαπιστώσει κανείς ότι αυτή τη φορά παραδόξως το κακό ημίχρονο ήταν το πρώτο. Η ομάδα των Vendetta έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε, ειδικά όταν ο Μαχμούντ είχε πάρει θέση κάτω από το τέρμα, και προηγήθηκε με 5-0. Η διαφορά κάπως μαζεύτγκε πριν την ανάπαυλα με το σκορ να γίνεται 5-2. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, είδαμε την f.c.kardistan που θέλουμε να βλέπουμε. Πίεση παντού, πάθος, αποφασιστικότητα και το ματς να έρχεται στα ίσα μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Άξιο ειδικής αναφοράς το εκπληκτικό γκολ του capitano Mula που με αριστερό γυριστό έστειλε την μπάλα στο απέναντι γάμα. Δυστυχώς, η υπερπροσπάθεια συνοδεύτηκε από κόπωση, την οποία εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο η αντίπαλη ομάδα κάνοντας το 8-5. Παρά την δικαιολογημένη απογοήτευση, οι Καρδιτσιώτες πάλεψαν, μειώσανε σε 8-7 και λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν με την εκπνοή του αγώνα. Κλειδί για την έκβαση του ματς προφανώς αποτέλεσε η απουσία του Γιώργου, καθώς η θέση του τερματοφύλακα ήταν και η ειδοποιός διαφορά των δύο ομάδων.

Τα γκολ σημειώσανε οι Μαχμούντ(4), Mula(2) και Τζουάνας(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: