Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Skag (2ος γύρος)


"ΤΣΟ και ΛΟ / ΠΟΥ και ΞΥ"

Το ματς της 5ης αγωνιστικής για την f.c.kardistan τα είχε όλα. Ανατροπές στο σκορ, νεύρα, λάθη, φαλτσοσφυρίγματα, αλλά και φάσεις από kick boxing μετά το τέλος.

Οι Καρδιτσιώτες παρατάχθηκαν με τους Γιώργο, Μαχμούντ (επανεμφάνιση μετά το καλοκαίρι), Mula, Bill και Angelo. Έχοντας το απόλυτο των βαθμών στα προηγούμενα ματς, αποκλειστικός στόχος για τον αγώνα ήταν αναπόφευκτα το 5 στα 5.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Skag πατούσαν ελαφρώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με 3-1, πριν ο Angelo μειώσει σε 3-2. Αρκετά λάθη στις προσωπικές μονομαχίες προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Γιώργου, αλλά στην ανάπαυλα οι παίχτες της f.c.kardistan ηρέμησαν και μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή.
Η ισοφάριση ήρθε γρήγορα με μαγική ασίστ του Μαχμούντ και τελείωμα από τον Angelo, ενώ ο Bill έγραψε το 4-3 με φοβερή ατομική ενέργεια ξεσπώντας ανάλογα (χαρακτηριστικά φώναξε "πάρτα" προκαλώντας την αντίδραση του αντίπαλου τερματοφύλακα). Δύο ασίστ του "capitano" Mula στον Angelo μετουσιώθηκαν σε γκολ κι ενώ το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 6-4, ο αγώνας πήρε φωτιά.

Αρχικά ο ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε καθαρό φάουλ υπέρ των "Βάσκων" και στη συνέχεια της φάσης γίνεται από κόρνερ η μείωση του σκορ σε 6-5. Δοκάρι από τον Angelo και στην αντεπίθεση, μαγική ανακάλυψη από τον διαιτητή να δίνει έκτο φάουλ και άρα πέναλτι σε νεκρό χρόνο υπέρ των Skag. Ο Γιώργος με φοβερή εκτίναξη έπιασε το πέναλτι και παρασυρόμενος από την ένταση της στιγμής (αλλά και από το savoir vivre του Ζαμπούνη) πέταξε στον αέρα κι ένα "άντε γ@$@σου". Και μετά...ο δύσμοιρος αντίπαλος που τα γύρευε ο πισινός του, δέχτηκε φιλικές μπουνιές και κλωτσιές πριν επέμβουν οι ψυχραιμότεροι και σταματήσουν οι συμπλοκές. Νομίζουμε λοιπόν ότι ο τίτλος είναι απολύτως αντιπροσωπευτικός των όσων εκτυλίχθηκαν την Τρίτη.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε  "ο αίλουρος" Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: