Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Πολύδροσο

"Ούτε η Μέρκελ δεν τη σταματά"

Για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος η f.c.kardistan αντιμετώπισε την ομάδα του Πολύδροσου. Ένα σχετικά εύκολο ματς μιας και επρόκειτο για μέτριας δυναμικότητας αντίπαλο. Λόγω των προβλημάτων της τελευταίας στιγμής οι "Βάσκοι" παρατάχθηκαν με σύνθεση ανάγκης και δανεικούς παίκτες. Πιο συγκεκριμένα η σύνθεση της f.c.kardistan ήταν η εξής: Μπάμπης κάτω από τα γκολπόστ, Bill και Γιώργος στην άμυνα, Angelo και Ιάσονας στην επίθεση. Για την ιστορία, οι Mula και Doctor δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο μιας και εγκλωβίστηκαν στην Καισαριανή λόγω του κυκλοφοριακού χάους που επικρατούσε στη πρωτεύουσα ελέω της άφιξης της Γερμανίδας καγκελαρίου.
Στο πρώτο ημίχρονο η f.c.kardistan ήταν νωθρή και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο μιας και περίμενε τον Ιάσονα να αντικαταστήσει τον παίκτη που δανείστηκε αρχικά από την ομάδα του Πολύδροσου, ο οποίος δεν τα έδινε και όλα μες στο γήπεδο (για ευνόητους λόγους, αφού αντίπαλοι ήταν οι συμπαίκτες του). Παρόλα αυτά οι εναπομείναντες παίκτες της f.c.kardistan άντεξαν στην πίεση και έτσι οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το ισόπαλο 2-2.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε άρδην, η f.c.kardistan πήρε τα ηνία στον αγωνιστικό χώρο μιας και ο Ιάσονας ήξερε μπαλίτσα και ο Γιώργος ο οποίος είχε αρκετούς μήνες να αγωνιστεί σαν εσωτερικός παίκτης βρήκε τα πατήματά του στο γήπεδο. Η f.c.kardistan ανέβασε πολύ γρήγορα το δείκτη του σκορ σε 5-2 και κάπου εκεί ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Τελικό σκορ 9-5 υπέρ της Καρδιτσιώτικης ομάδας με τα γκολ να σημειώνουν οι Angelo(6,) Bill(1), Γιώργος (1) και Ιάσονας (1).
  • Απαρηγόρητος ο "capitano" Mula που ήθελε σαν τρελός να παίξει αλλά δεν τα κατάφερε να φτάσει στο γήπεδο.
  • Ασυνέπεια του Doctor, αλλά τι να κάνεις, πραγματικά δεν υπήρχε διέξοδος από πουθενά!
  • Γκολάρα του Γιώργου με λόμπα μεταξύ κέντρου και περιοχής που έστειλε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για ντους και τη μπάλα να αναπαυτεί στο Γ της εστίας.
  • Γκολάρα και ο Angelo από τη σέντρα (λόμπα και αυτή)!
  • Εκπληκτική εμφάνιση του Μπάμπη στο τέρμα. Ο Βασίλης (διαιτητής) δήλωσε ότι "είχε μεγαλύτερη κωλοφαρδία και από τον Γιώργο όταν αγωνίζεται κάτω από τα γκολπόστ". Τον ευχαριστούμε ολόψυχα.
  • Ένταση πήγε να προκληθεί από το πουθενά σε μια απερίσκεπτη ενέργεια το Angelo, ο οποίος προσποιήθηκε πως θα κλαδέψει τον αντίπαλο, κι αυτός και η παρέα του το πήραν κατάκαρδα.
Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Angelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: