Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

f.c.Kardistan Vs ΑΧΜ

"Κατάθεση ψυχής"

Στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής, η f.c.kardistan αντιμετώπισε την ομάδα των ΑΧΜ με στόχο την συνέχιση των καλών εμφανίσεων. Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, η σύνθεση των "Βάσκων" περιελάμβανε και αλλαγή, κάτι που αποδείχθηκε σοφή επιλογή. Τζουάνας και Doctor πλαισίωσαν τους κλασικούς Γιώργο, Bill, Mula και Angelo.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του ματς, καθώς οι ΑΧΜ προηγήθηκαν με 3-1 χωρίς να έχουν ξεκάθαρη υπεροχή. Το γκολ σημείωσε με το μυτάκι ο Angelo μειώνοντας προσωρινά σε 2-1, ενώ και ο Bill σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης το σκορ είχε μεγάλες και γρήγορες διακυμάνσεις, με τους ΑΧΜ να προηγούνται με 6-3 και να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Η ηρεμία και η πίστη για ανατροπή αποτέλεσαν οδηγό για το μεγάλο comeback, το οποίο επιτεύχθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς από τον Bill. Νωρίτερα, Angelo κυρίως (με άλλα 4 τέρματα) και Τζουάνας (με ένα γκολ) τραβήξανε επιθετικά το κουπί.

Τελικό σκορ 8-7 υπέρ της f.c.kardistan με υπερπροσπάθεια και το απόλυτο των 9 βαθμών σε 3 αγώνες είναι γεγονός. Στα αξιοσημείωτα του ματς τα 4 δοκάρια (3 από τον Bill και 1 από τον Doctor), τα πολλά φάουλ εκατέρωθεν, η μέτρια  απόδοση του ρέφερι και τα νεύρα κάποιων παιχτών.

Τα καθιερωμένα επινίκια γιορτάστηκαν στη "Θράκα" με σουβλάκια και μπύρες. Ο Angelo, ως λούλης κουκλεντές, ήπιε νεράκι για να μην επηρεάσει τις αιματολογικές του εξετάσεις. Επίσης, η αποκλειστική είδηση είναι ότι καυτή ρεπόρτερ (με ξανθό μαλλί) μαρκάρει ασφυκτικά μέλος της ομάδας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε γνωστή εκπομπή lifestyle. Για ποιον άραγε χτυπά η καμπάνα;

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε  ο Angelo, καθώς και το απαράμιλλης ποιότητας τραγούδι που ακούστηκε δεόντως "Κάνε αυτό που σου είπα: π@$α, π@$α, π@$α".

Δεν υπάρχουν σχόλια: