Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Masters


"Είσαι ένα τρένο που δεν σταματάει"

Με διαφοροποιημένες καιρικές συνθήκες προς το ψυχρότερο, διεξήχθη ο αγώνας της f.c.kardistan κόντρα στους Masters για την 6η αγωνιστική. Λίγο πριν τη σέντρα, και με τη βροχή να έχει μόλις σταματήσει, ο Γιώργος χαλάρωνε με τσιγαράκι αναλύοντας τον επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο έκανε φασίνα στο σπίτι.

Οι Doctor και Bill ξεκίνησαν στην άμυνα, έχοντας το Mula σε ελεύθερο ρόλο και τον Μαχμούντ προωθημένο. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Bill με την κλασική κομπίνα, καθώς ο Mula δεν του χάλασε το χατήρι και στο πρώτο κερδισμένο κόρνερ του έδωσε έτοιμο λουκουμάκι. Ακολούθησε ένα άψογο 5λεπτο για τους Βάσκους με το σκορ να φτάνει στο 4-1, αλλά κι ένα απαράδεκτο διάστημα στο οποίο οι Masters κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 4-4. Η τάξη αποκαταστάθηκε λίγο πριν την ανάπαυλα, με τον Bill να σημειώνει το 5-4 και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στους πάγκους.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με την f.c.kardistan να παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και να φτάνει σε ακόμη μια νίκη. Πολύ καλές αντεπιθέσεις, πιο σωστή αμυντική λειτουργία και τελικό σκορ 10-5 υπέρ της καρδιτσιώτικης ομάδας. Στα highlights του αγώνα είχαμε το γκολ από πολύ πλάγια θέση του Bill, την εντυπωσιακή λόμπα του "capitano" Mula (θύμισε Νταβίντ Ζινολά), το απίστευτο σλάλομ του Μαχμούντ (μοίρασε 2-3 σακούλες για εμετό στους αντιπάλους) και την τυχερή απόκρουση του Γιώργου με συμπαραστάτη το δοκάρι. Επίσης, πιο απελευθερωμένος ο Doctor στο κατέβασμα της μπάλας, βοηθώντας αρκετά και στην κυκλοφορία.

Παραλειπόμενα από τα αποδυτήρια:
  • Ο Μαχμούντ πρέπει να μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες, ως ο άνθρωπος που στεγνώνει και ντύνεται μετά από μπάνιο σε χρόνο dt.
  • Ο Γιώργος έχει κρυφά ταλέντα, όπως το να χαλάει το νερό της γειτονικής ντουζιέρας αλλά και να φροντίζει για την πετσέτα του Bill.
  • Ο Bill είπε την ατάκα της ημέρας για γνωστή TV persona: "μπάλες, και μάλιστα νούμερο 5". Άμα θυμηθούμε και την γεννήτρια της εν λόγω κυρίας, το φτιάξαμε το σκηνικό.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μαχμούντ (4), Mula (3) και Bill (3).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο "capitano" Mula.

Δεν υπάρχουν σχόλια: